Η Ζιζέλ είναι μία ευτυχισμένη μαμά και το δείχνει! (φωτογραφίες)

Η Ζιζέλ μπορεί να είναι ένα από τα πιο διάσημα τοπ μόντελ του κόσμου, και οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις να είναι μεγάλες, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν αφιερώνει αρκετό χρόνο και στην οικογένειά της.

Η Ζιζέλ είναι μία ευτυχισμένη μαμά και το δείχνει! (φωτογραφίες)

Το διάσημο μοντέλο και ο σύζυγός της Τομ Μπρέιντι, εκτός από πολύ ερωτευμένοι είναι και αφοσιωμένοι γονείς. Τα δύο πανέμορφα παιδιά τους κάθε φορά που εμφανίζονται, κάνουν τα φλας των φωτογράφων να παίρνουν φωτιά.

Η 33χρονη Βραζιλιάνα καλλονή, λάτρης του Ίνσταγκραμ, μοιράζεται αρκετά συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους, τρυφερές οικογενειακές φωτογραφίες.

Την τελευταία φορά μάλιστα είχε «γιορτάσει» τα πρώτα γενέθλια της κορούλας της διαδικτυακά, μιας και ένα χρόνο πριν, την έφερε στη ζωή.

Την Ημέρα των Ευχαριστιών, η διάσημη μανούλα ανέβασε στο Ίνσταγκραμ μία φωτογραφία η οποία δείχνει την πριγκίπισσά της να προσπαθεί να την μιμηθεί την ώρα που κάνει γυμναστική! Αμέσως οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να την σχολιάσουν με τα πιο γλυκά και τρυφερά λόγια.

Το αγαπημένο ζευγάρι όμως έχει κι ένα γιο, τον Benjamin, ο οποίος έχει γενέθλια σήμερα.

Όσο για το ποιον μοιάζουν τα παιδιά; Μάλλον και στους δύο αφού πρόκειται για ένα από τα πιο λαμπερά και όμορφα ζευγάρια!

Δέιτε φωτογραφίες:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved