Το μικροκαμωμένο κορίτσι που έγινε ένα από τα πιο διάσημα τοπ μόντελ του κόσμου! (εικόνες)

Από μικρή φαινόταν ότι το άστρο της θα έλαμπε. Και πράγματι έγινε ένα από τα καλύτερα τοπ μόντελ που έχουν περάσει. Ήταν μόνο 14 ετών όταν ένας ατζέντης την πλησίασε γιατί έβλεπε ότι θα τα κατάφερνε περίφημα στον χώρο της μόδας.

Το μικροκαμωμένο κορίτσι που έγινε ένα από τα πιο διάσημα τοπ μόντελ του κόσμου! (εικόνες)

Το πρώτο της εξώφυλλο το έκανε στα 16 της χρόνια και από εκείνη την στιγμή και μετά η καριέρα της εκτοξεύθηκε. Σε αντίθεση με τα «supermodels» της εποχής, όπως Σίντι Κρόφορντ, Eλ Μακ Φέρσον, Κλόντια Σίφερ, και Nαόμι Κάμπελ, που ήταν γνωστές για τις καμπυλωτές ψηλές σιλουέτες τους, εκείνη έκανε την διαφορά ως το «anti-supermodel».

Η Κέιτ Μος μπορεί να μην είχε το ύψος τους και τα ιδανικά κιλά, έκανε όμως καριέρα που θα ζήλευε τότε το οποιοδήποτε μοντέλο.

Έχει κερδίσει πολλά βραβεία για το μοναδικό της στυλ, έχει κάνει καμπάνιες για τους μεγαλύτερους οίκους μόδας, ενώ έχει φωτογραφηθεί παρά πολλές φορές για τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας του κόσμου.

Κατά καιρούς εμφανίστηκε σε μουσικά βίντεο, ενώ έχει κυκλοφορήσει και δική της σειρά ρούχων. Η Κέιτ Μος όμως, εκτός από τον χώρο του θεάματος, ασχολείται ενεργά με την φιλανθρωπία. Έχει βοηθήσει να ξεκινήσει το φιλανθρωπικό SamandRuby τον Μάρτιο του 2006. Η φιλανθρωπική οργάνωση ξεκίνησε να παρέχει χρηματοδότηση για την εκπαίδευση και τη στέγη στα παιδιά της Ταϊλάνδης. Η οργάνωση πήρε το όνομά της από μία φίλη της, την Samantha Archer Fayet, και της 6-μηνών κόρης της που σκοτώθηκαν στο τσουνάμι, ενώ επισκέπτονταν την Ταϊλάνδη.

Εκτός όμως από μία λαμπρή καριέρα που κρατάει μέχρι σήμερα, δεν παύει να είναι και μία τρυφερή μανούλα. Από τη σχέση της με το συντάκτη του Dazed & Confused, Hack Jefferson απέκτησε στις 29 Σεπτεμβρίου 2002 μια κόρη τη Lila Grace Moss Hack. Την 1η Ιουλίου του 2011 παντρεύτηκε τον Jamie Hince κιθαρίστα των Kills. Το νυφικό της είχε σχεδιάσει ο John Galliano.

Δείτε φωτογραφίες!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved