Η πρώτη εσωτερική, τεχνητή πίστα σκι αρχαρίων και snowboard βρίσκεται στο Santa Claus Kingdom

Ο παραμυθένιος κόσμος που τα έχει όλα, άνοιξε τις πύλες του στις 30 Νοεμβρίου και θα είναι ανοιχτός μέχρι τις 2 Ιανουαρίου! Είναι ο μαγικός κόσμος του Santa Claus Kingdom του μεγαλύτερου, θεματικού χριστουγεννιάτικου Πάρκου διασκέδασης στην Ελλάδα είναι και φέτος γεγονός!

Η πρώτη εσωτερική, τεχνητή πίστα σκι αρχαρίων και snowboard βρίσκεται στο Santa Claus Kingdom

Φέτος, το Santa Claus Kingdom καινοτομεί φέρνοντας στην Αθήνα την πρώτη εσωτερική, τεχνητή πίστα ski αρχαρίων και snowboard!

Οι αρχάριοι μπορούν να μάθουν ski και snowboard εύκολα και με ασφάλεια, οι προχωρημένοι να εξασκήσουν τις δεξιότητές τους πάνω σε άλματα και τεχνικές, ενώ οι αθλητές να προπονηθούν, όπως ακριβώς θα έκαναν στο χιόνι.

Στην πίστα, μήκους 45 μέτρων και πλάτους 18 μέτρων, θα υπάρχει επαρκής εξοπλισμός -μπότες και πέδιλα- σε όλα τα μέτρα, καθώς και έμπειροι αθλητές και προπονητές που θα κάνουν μαθήματα σκι στα παιδιά.
Μια τεράστια παγοπίστα, διαστάσεων 320 τ.μ., σας περιμένει για να κάνετε τα πρώτα σας βήματα στον πάγο.

Στο πάρκο λειτουργούν και πολλά άλλα παιχνίδια όπως snowtubes, ice rollers, slackline ropes, ποδήλατο velo-velo, αλλά και τόσα άλλα παιχνίδια σαν τα scratch & stick it, ταύρο-rodeo, sumo fighting και τσουλήθρα καμικάζι.

Στο Santa Claus Kingdom θα βρείτε πάνω από 40 παιχνίδια δράσης, που θα διασκεδάσουν και τους γονείς ή τους εφήβους.

Ice rollers, τετράτροχα ποδήλατα BERG που μοιάζουν περισσότερο με GO KARTS και λιγότερο με τα κλασσικά ποδήλατα, Gibbon slack lines (ανθεκτικά σχοινιά πάνω στα οποία μπορείτε να περπατήσετε), είναι λίγα από τα παιχνίδια που μπορούν να χρησιμοποιήσουν μικροί και μεγάλοι.

Με ένα μόνο εισιτήριο για ΟΛΑ τα παιχνίδια τα παιδιά θα ξετρελαθούν από τη χαρά τους, ενώ οι γονείς θα ελέγξουν το κόστος που δεν θα ξεφύγει από το budget τους. Η προαγορά εισιτηρίου εξασφαλίζει προτεραιότητα κατά την είσοδό του κοινού στο Πάρκο και καλύτερη τιμή εισιτηρίου!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved