ChristmasKidsFestival 2013! Ενα φεστιβάλ παιδικής έμπνευσης από την Κορυφογραμμή

Τα παιδιά εμπνέονται, αναζητούν, μαθαίνουν, και φυσικά παίζουν στο ChristmasKidsFestival 2013 που διοργανώνεται από την «Κορυφογραμμή» το Σάββατο 21 & Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013 στο Εμπορικό Κέντρο SmartPark στα Σπάτα.

ChristmasKidsFestival 2013! Ενα φεστιβάλ παιδικής έμπνευσης από την Κορυφογραμμή

Στο διήμερο φεστιβάλ, τα παιδιά, αλλά και οι γονείς, θα γνωρίσουν μέσα από 41 μοναδικές βιωματικές δραστηριότητες τον πολιτισμό, τις τέχνες και τη δημιουργία. Στα εργαστήρια μουσικής, αυτοσχεδιασμού, μαγειρικής, πειραμάτων & κατασκευών, αλλά και μέσα από θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, κουκλοθέατρο, βιβλία και αθλητισμό τα παιδιά και οι γονείς θα έχουν μια μοναδική ευκαιρία για γνώση και ψυχαγωγία. Παράλληλα με τις δραστηριότητες (workshops), θα υπάρχει έκθεση παιδικού βιβλίου καθώς και επιμορφωτικές παιδαγωγικές ομιλίες από καταξιωμένους ειδικούς για τους γονείς.

Ο σκοπός του φεστιβάλ, είναι, μέσα από την δημιουργική συμμετοχή και την ψυχαγωγία, να αποκτήσουν τα παιδιά οικειότητα με την καλλιτεχνική έκφραση και τον κοινωνικό πολιτισμό. Ταυτόχρονα προσβλέπει να δώσει στους γονείς την δυνατότητα να περάσουν ευχάριστο και ποιοτικό χρόνο μαζί με τα παιδιά τους, ανοίγοντας τους νέους ορίζοντες στην επικοινωνία και την παιδαγωγική διαδικασία.

Περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικό πρόγραμμα στο http://www.ckf.gr/ και στη σελίδα στο facebook.

Λίγα λόγια για την Κορυφογραμμή

Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός «Κορυφογραμμή» ιδρύθηκε το 2011 και έχει ως στόχο την υποστήριξη και προβολή νέων δημιουργών, την καλλιέργεια της έκφρασης και την ανάπτυξη της δημιουργικότητας με αναφορά στον πολιτισμό και στο ευ ζην.
Έως σήμερα ο οργανισμός έχει παρουσιάσει μέσω του portal www.korifogrami.gr περισσότερους από 500 νέους δημιουργούς με 1.300 δημοσιεύσεις προσωπικών κειμένων, ποίησης, βιβλίου, θεάτρου και εικαστικών προσελκύοντας πάνω από 81.000 μοναδικούς αναγνώστες από 86 χώρες ενώ υλοποίησε 5 μεγάλα events με άξονες τη δημιουργικότητα τον κοινωνικό πολιτισμό και το παιδί, όπου προσέλκυσαν συνολικά 8.500 συμμετέχοντες.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved