Τι αποκάλυψε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ για την κόρη του;

Το μήλο, λένε, κάτω από τη μηλιά πέφτει! Αυτό τουλάχιστον φαίνεται να ισχύει στην περίπτωση του Ντέιβιντ Μπέκαμ και της δίχρονης κόρης του, Χάρπερ.

Τι αποκάλυψε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ για την κόρη του;

Ο διάσημος μπαμπάς, τεσσάρων παιδιών, αποκάλυψε ότι η μικρή κορούλα του έχει μία μεγάλη αγάπη και μάλιστα την έχουν κοινή. Ποια είναι; Το ποδόσφαιρο!

Το αντρικό άθλημα φαίνεται ότι έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον της μικρής η οποία ήδη έχει ξεκινήσει να παίζει ποδόσφαιρο με τα άλλα τρία αδέλφια της.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ μάλιστα ισχυρίζεται ότι η μικρή έχει πάρει το ταλέντο του, μιας και οι επιδεξιότητές της στο ποδόσφαιρο, ήδη άρχισαν να φαίνονται, κι ας είναι κορίτσι και μάλιστα μόλις 2 ετών.

«Οι επιδεξιότητες της Χάρπερ φαίνονται πολύ καλά. Θα δούμε εάν θα θελήσει να ακολουθήσει τα βήματά μου ή απλά θα της αρέσει να παίζει ποδόσφαιρο με αγόρια. Έχει τρία μεγαλύτερα αδέλφια. Δεν είναι από τα κορίτσια που πέφτει κάτω και χτυπάει και μετά κλαίει. Είναι σκληρή», λέει χαρακτηριστικά ο 38χρονος μπαμπάς σε συνέντευξή του.

«Είναι χαριτωμένη, δεν είναι αγοροκόριτσο αλλά την ίδια στιγμή αγαπάει το ποδόσφαιρο! Της αρέσει να φοράει παπούτσια ποδοσφαίρου», συμπληρώνει η Βικτόρια Μπέκαμ!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved