Αυτός είναι κεραυνοβόλος έρωτας! (φωτογραφίες)

Ένας άντρας όταν ερωτεύεται μπορεί να γίνει χαλί να τον πατήσεις, σε όποια ηλικία κι αν είναι. Το αρσενικό φύλο είναι γεγονός ότι είναι επιρρεπές στα γυναικεία τσαλιμάκια και χαδάκια!

Αυτός είναι κεραυνοβόλος έρωτας! (φωτογραφίες)

Έτσι λοιπόν στην παρακάτω ιστορία αγάπης, ο Ρεξ, ένας Γερμανικός Ποιμενικός μεταλλάχθηκε στο πιο γλυκό σκυλί του κόσμου για τα μάτια μιας ... χήνας!

Σωστά διαβάσατε! Ο συγκεκριμένος σκύλος, μετά από πολύχρονη κακοποίηση από τον ιδιοκτήτη του μεταφέρθηκε σε ένα κέντρο προστασίας ζώων.

«Το ζώο ήταν δεμένο πολλά χρόνια και πολύ κακομεταχειρισμένο, ενώ η αγριότητά του προς τους ανθρώπους ήταν χαρακτηριστική. Μάλιστα πρόσφατα επιτέθηκε σε έναν υπάλληλο και οι περισσότεροι ζητούσαν την ευθανασία του», ανέφερε χαρακτηριστικά η Sheila Brislin, διευθύντρια του κέντρου.

Για χάρη του έρωτα όμως άλλαξε! Αυτή που ερωτεύτηκε όμως, δεν ήταν μία σκυλίτσα αλλά μία ταλαιπωρημένη χήνα με το όνομα Ζεραλντίν!

Οι δύο τους ερωτεύτηκαν από την πρώτη στιγμή και είναι αχώριστοι! Ο Ρεξ μάλιστα έγινε ήρεμος, γλυκός και τρυφερός!

«Ο ένας αγαπάει τόσο πολύ τον άλλον που κάνουν τα πάντα μαζί. Μέχρι το φαγητό του μοιράζεται ο Ρεξ, κάτι που είναι αδιανόητο, καθώς πριν γνωρίσει την Ζεραλντίν δεν μπορούσε κανείς να τον πλησιάσει, ειδικά την ώρα που έτρωγε. Μια χήνα τον άλλαξε εντελώς», λέει η εκπαιδεύτριά του.

Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved