Συγκλονιστικό: Γέννησε δίδυμα, ενώ της είχαν πει ότι δεν θα έκανε ποτέ παιδιά!

Λένε ότι ο ερχομός ενός παιδιού είναι δώρο Θεού. Υπάρχουν γυναίκες που ενώ οι γιατροί δεν τους έδιναν καμία ελπίδα να αποκτήσουν δικό τους παιδί, εκείνες τα κατάφεραν. Μία από αυτές είναι η 25χρονη Νάταλι.

Συγκλονιστικό: Γέννησε δίδυμα, ενώ της είχαν πει ότι δεν θα έκανε ποτέ παιδιά!

Η ιστορία της είναι συγκλονιστική. Η νεαρή γυναίκα είχε μείνει έγκυος, αλλά λόγω εξωμήτριας κύησης, δεν μπόρεσε να το κρατήσει. Οι γιατροί της είχαν πει ότι έπρεπε να γίνει διακοπή όταν το έμβρυο ήταν περίπου 7 εβδομάδων.

Και σαν να μην έφτανε μόνο αυτό, αναγκάστηκε να αφαιρέσει και την σάλπιγγα ώστε να αποφευχθεί η πιθανότητας μίας τέτοιας εγκυμοσύνης.

Δυστυχώς όμως για εκείνη ήταν η τελευταία της ελπίδα για να κάνει παιδί, μιας και είχε αφαιρέσει στο παρελθόν και την άλλη της σάλπιγγα, λόγω πάλι εξωμήτριας εγκυμοσύνης.

Οι ελπίδες χάθηκαν και η Νάταλι ήταν καταδικασμένη να μην γίνει μητέρα. Κι όμως το θαύμα δεν άργησε να φανεί! Λίγες ώρες μετά την εγχείρηση που έκανε, προκειμένου να αφαιρεθεί και η δεύτερη σάλπιγγα, οι γιατροί διαπίστωσαν μετά από έλεγχο ότι στον υπέρηχο υπήρχε μία σκιά. Μετά από λίγο άκουσαν ένα μικρό καρδιακό παλμό!

Τι είχε συμβεί; Το έμβρυο λίγη ώρα πριν την εγχείριση κατάφερε και έφτασε στη μήτρα! Και δεν ήταν μόνο του, αλλά είχε την καλύτερη παρέα!

Η νεαρή μητέρα ήταν έγκυος και μάλιστα είχε δίδυμα! Τώρα ευτυχισμένη κρατάει στην αγκαλιά της τα μόλις 3 μηνών αγγελούδια της και δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει το θαύμα που έγινε!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved