Δείτε την τρυφερή φωτογραφία της Αλεσάντρα Αμπρόσιο με τα παιδάκια της, την Ημέρα των Ευχαριστιών!

Είναι ένα από τα καλύτερα τοπ μόντελ, παγκοσμίως. Εκτός όμως από μία λαμπρή καριέρα στο χώρο της μόδας, δεν παύει να είναι μία τρυφερή μανούλα που προσπαθεί να κερδίσει πολύ χρόνο από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις,

Δείτε την τρυφερή φωτογραφία της Αλεσάντρα Αμπρόσιο με τα παιδάκια της, την Ημέρα των Ευχαριστιών!

προκειμένου να βρεθεί δίπλα στα παιδιά της και να περάσει μοναδικές στιγμές μαζί τους!

Έτσι λοιπόν την Ημέρα των Ευχαριστιών την αφιέρωσε στα πανέμορφα παιδάκια της. Η Αλεσάντρα Αμπρόσιο, ο μόλις 18 μηνών γιος της, Νόα, και η 5χρονη κόρη της Άνια, ευδιάθετοι και χαμογελαστοί πόζαραν και βγήκαν πολλές φωτογραφίες, φορώντας στα κεφάλια τους στέκες που είχαν πάνω τους μία γαλοπούλα, λόγω της ημέρας!

Μία από αυτές μάλιστα, η εκρηκτική βραζιλιάνα καλλονή την ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ίνσταγκραμ και όπως ήταν φυσικό, έκανε το γύρο του διαδικτύου, ενώ πολλοί διαδικτυακοί της φίλοι, έσπευσαν να την σχολιάσουν!

Δεν είναι λίγες οι φορές που η διάσημη μανούλα, ανεβάζει φωτογραφίες στα social media από τις ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές της θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να τις μοιραστεί με τους εκατομμύρια θαυμαστές της σε όλον τον κόσμο.

Όπως θα δείτε στην φωτογραφία, κρατάει στην αγκαλιά της τα δύο αγγελούδια της και εκείνη χαμογελάει, δίχως ίχνος μακιγιάζ!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved