Ιδέες για baby showers από τις σταρ!

Όταν έρχεται η ώρα για να κάνετε ένα πάρτι ενόψει της γέννας του μωρού μιας φίλης σας έχετε πολλά να σκεφτείτε.

Ιδέες για baby showers από τις σταρ!

Πάνω απ' όλα πρέπει να διοργανώσετε έτσι το χρόνο ώστε κανείς να μην βαρεθεί και όλοι να κάνουν κάτι που θα τους διασκεδάσει. Οι celebrities μας δείχνουν το δρόμο και μας δίνουν πολλές φορές ιδέες για τα πιο όμορφα παιχνίδια στη διάρκεια ενός baby shower.

Τραπέζι ραψίματος: Μπορεί να φαίνεται πολύ γλυκανάλατο, αλλά αν είναι κάτι που θα άρεσε στη μέλλουσα μαμά γιατί όχι. Ένα τραπέζι γεμάτο με υλικά για κέντημα, με τον κάθε καλεσμένο να κάνει κάτι διαφορετικό για το νεογέννητο. Το είχε η Jessica Simpson στο δικό της Baby Shower.

Κέικ με ξεχωριστό θέμα: Μία τούρτα μπορεί να λέει μια ιστορία και αυτό ήθελε η Kelly Preston. Ήθελε να δείξει πως ετοιμάζει τη φωλίτσα για τον γιο της Benjamin, ο οποίος γεννήθηκε στις 23 Νοεμβρίου του 2010.

Φωτογραφίες για αναμνήσεις: η Molly Sims και ο σύζυγός της θέλησαν να κάνουν μια βόλτα στο παρελθόν όταν εκείνοι ήταν μωρά. Έβαλαν ως διακόσμηση στο πάρτι δικές τους παιδικές φωτογραφίες και ζήτησαν και από τους καλεσμένους να φέρουν από μια δική τους!

Βιβλίο ευχών: Το είχε στο shower για την κόρη του ο παίκτης του ράγκμπι και νικητής του Dancing With The Stars, JR Martinez. Στο βιβλίο ο κάθε καλεσμένος μπορούσε να γράψει ότι θέλει ή να κολλήσει κάτι αναμνηστικό για την κόρη του ζευγαριού

Κούπες για ζωγραφική: Η Melissa Joan Heart γέμισε μια βιτρίνα με κούπες στις οποίες οι καλεσμένοι είχαν γράψει τα μηνύματά τους για τον ερχομό του μωρού της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved