ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΟΡΚΟΛΗ «Εφ’ Όλης της Ύλης» ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε εχθές η Συναυλία του Στέφανου Κορκολή «Εφ' Όλης της Ύλης» για τους σκοπούς της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΟΡΚΟΛΗ «Εφ’ Όλης της Ύλης» ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ

Η προσέλευση ήταν συγκινητική, αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά την αγάπη και την υποστήριξή του κόσμου στο συνθέτη Στέφανο Κορκολή και στο έργο της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Το κατάμεστο Ηρώδειο πλημμύρισε από τις μελωδίες του συνθέτη στο πρώτο μέρος της συναυλίας, όπου η Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ και ο διεθνούς φήμης μαέστρος Νίκος Τσούχλος, ταξίδεψαν το κοινό, ενώ στο δεύτερο ο κόσμος συμμετείχε στη μαγεία της βραδιάς συνοδεύοντας το Στέφανο Κορκολή στις αγαπημένες επιτυχίες από τα παλιά «Καρδιά μου λιώνω», «Σκόνη και Θρύψαλα», «Με το σημάδι του σκορπιού», «Λατέρνα» και πολλά άλλα.

Οι ερμηνείες της Άλκηστις Πρωτοψάλτη, της Σοπράνο Σόνιας Θεοδωρίδου, του Αντώνη Ρέμου και της Ελεωνόρας Ζουγανέλη πλαισίωσαν το τρίτο μέρος της συναυλίας. Το κατάμεστο θέατρο τραγούδησε παρέα με τους αγαπημένους μας ερμηνευτές τα γνωστά και αγαπημένα σε όλους, «Εκατό φορές κομμάτια», «Δεν είσαι εδώ», «Ο Άγγελός μου» και το «Noche Del Amor Insomne» σε ποίηση F.G.Lorca, ενώ το τραγούδι «Μαζί για το Παιδί», σε στίχους Ρεβέκκας Ρούση και μουσική Στέφανου Κορκολή ήταν καλά φυλαγμένο για το τέλος και έκλεψε την παράσταση! Ένα τραγούδι αφιερωμένο στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί» και τα 10.000 παιδιά που βοηθά κάθε χρόνο.

Όσοι παρευρέθηκαν στο Ηρώδειο, απόλαυσαν μια μαγική μουσική παράσταση και προσέφεραν με την παρουσία τους, σε έναν καλό σκοπό. Τους ευχαριστούμε από καρδιάς και τους διαβεβαιώνουμε ότι ΟΛΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ από τα εισιτήρια θα διατεθούν στο «Μαζί για το Παιδί» για το δύσκολο έργο που επιτελεί.

Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1996 και βοηθά περισσότερα από 10.000 παιδιά κάθε χρόνο. Πρόκειται για μια ένωση 10 μη-κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων, που εργάζονται για την ευημερία των παιδιών. Κύριος στόχος της Ένωσης είναι να προσφέρει βοήθεια σε παιδιά και νέους που αντιμετωπίζουν τον κοινωνικό αποκλεισμό, την ενδο-οικογενειακή βία, χρόνιες ασθένειες, διανοητικές ή σωματικές αναπηρίες και την ασθένεια ή το θάνατο κάποιου μέλους της οικογενείας τους. Η Ένωση παρέχει ψυχολογική, ηθική και οικονομική υποστήριξη και ενημερώνει το κοινό για θέματα σχετικά με τα παιδιά. 'Έχει θέσει σε λειτουργία τη «Γραμμή 115 25 Μαζί για το Παιδί», μια δωρεάν γραμμή βοήθειας, στελεχωμένη από ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς, που παρέχει συμβουλές και ατομικά ραντεβού, σε παιδιά, νέους και γονείς, και από το Μάρτιο του 2012, λειτουργεί την υπηρεσία «Προσφέρω γιατί Νοιάζομαι», συγκεντρώνοντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για την κάλυψη βασικών αναγκών περισσότερων από 80 φορέων παιδικής προστασίας στην Αττική. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Μαρία Χατζηνικολάκη, Υπεύθυνη Επικοινωνίας & Ανάπτυξης της Ένωσης, στο 210 77 82 281

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved