Η απίστευτη ιστορία του πατέρα που ξεχνά κάθε 30 δευτερόλεπτα ότι έχει παιδιά (βίντεο)

Ο Κλάιβ Γουέρινγκ κέρδιζε κάποτε πολλές διακρίσεις στο μουσικό χώρο ως πιανίστας, μουσικολόγος και μαέστρος.

Η απίστευτη ιστορία του πατέρα που ξεχνά κάθε 30 δευτερόλεπτα ότι έχει παιδιά (βίντεο)

Έχει δημιουργήσει δική του χορωδία, έχει εργαστεί στο BBC ενώ κάποια στιγμή ήταν υπεύθυνος για το μουσικό περιεχόμενο του βασιλικού γάμου ανάμεσα στον πρίγκιπα Κάρολο και τη Νταϊάνα το 1981.

Έχει φτιάξει την οικογένειά του και έχει δυο παιδιά με την γυναίκα του. Όλα ακούγονται τέλεια στη ζωή του. Όμως υπάρχει ένα πρόβλημα. Δε θυμάται τίποτα από όλα αυτά, ούτε καν τα παιδιά του.

Ο Κλάιβ Γουέρινγκ προσβλήθηκε τον Μάρτιο του 1985 από τον ιό του έρπητα που επεκτάθηκε μέχρι το κεντρικό νευρικό του σύστημα. Το αποτέλεσμα ήταν να υποστεί ολική αμνησία και τώρα πια έχει μνήμη από εφτά έως τριάντα δευτερόλεπτα. Οι γιατροί λένε πως είναι η χειρότερη μορφή αμνησίας που έχει υπάρξει ποτέ στην ιστορία της ιατρικής.

Θυμάται πλέον πολύ λίγα πράγματα. Η σύζυγός του, Ντέμπορα, είναι το μόνο άτομο που δε ξεχνάει και αυτό που δεν έχει αλλάξει είναι τα συναισθήματά του προς αυτήν! Ενθουσιάζεται κάθε φορά που τη βλέπει έστω και αν έχουν περάσει 10 δεύτερα. Επίσης, μπορεί ακόμα να παίζει πιάνο αλλά δεν ξέρει από πού προέρχεται αυτή η γνώση και πάντα ξεχνάει το κομμάτι που έπαιζε λίγο πρν.

Στο ντοκιμαντέρ που κυκλοφορεί για τη ζωή του, η σύζυγός του, τον ρωτάει για την ανιψιά του που παντρεύεται: «Γιατί θα κάνει η ανιψιά σου αύριο πάρτι, ξέρεις;», «Θα πάω να επισκεφτώ την Αντέλ αύριο, ξέρεις γιατί;». Του κάνει μερικές ερωτήσεις για το πάρτι της ανιψιάς του μέσα σε διάστημα λιγότερο του ενός λεπτού και όμως αυτός ο άνθρωπος έχει ξεχάσει τα πάντα.

Γνωρίζει πως έχει και δυο παιδιά αλλά δυστυχώς δε μπορεί να θυμηθεί τα ονόματά τους.

Η γυναίκα του έχει μεγάλη κατανόηση και αγάπη για τον Όλιβ και είναι στο πλευρό του 20 χρόνια. Έχει γράψει ένα βιβλίο με τίτλο «Forever Today» (Για πάντα Σήμερα), όπου γράφει για την κοινή τους ζωή.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved