Έκανε τον γιο μετά από έξι κόρες

Μετά από έξι κόρες, ήρθε επιτέλους και ο γιος. Η ευτυχία της μητέρας τους δεν περιγράφεται καθώς ο μικρός Τζορτζ ήρθε για να ολοκληρώσει την ευτυχία της οικογένειας.

Έκανε τον γιο μετά από έξι κόρες

Η Μαξίν Ίρβινγκ χρειάστηκε να κάνει έξι κόρες πριν τελικά να αποκτήσει τον γιο της. Η Ολίβια, η Αλίσια, η Ισαμπέλα, η Λουτσία, η Ελένα και η Ταλούλα την έκαναν ευτυχισμένη όμως η Μαξίν ήθελε να αποκτήσει και ένα αγοράκι.

Το ίδιο και ο σύζυγός της Τζέιμι ο οποίος με τον ερχομό του μικρού νιώθει πως η ευτυχία της οικογένειας ολοκληρώθηκε.

«Για πολλά χρόνια κάθε γωνιά του σπιτιού ήταν κοριτσίστικη. Παντού ροζ ρούχα και κούκλες Μπάρμπι ενώ στο μπάνιο αφρόλουτρα με κοριτσίστικα αρώματα και θηλυκά αξεσουάρ. Μέχρι που εν μέσω της θηλυκής επανάστασης ήρθε εκείνος» λέει σε συνέντευξή της στη dailymail η ευτυχής μητέρα.

Η ίδια συνεχίζει: «Ο γιος μου! Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι λέω αυτές τις λέξεις. Δεν πίστεψα ποτέ ότι θα συνέβαινε. Νόμιζα ότι κάνουμε μόνο κορίτσια. Κορίτσια που έρχονται το ένα μετά το άλλο, όλα όμορφα και αγαπησιάρικα. Αλλά κανένα από αυτά δεν ήταν αγόρι. Τώρα το παραδέχομαι ότι θα συνέχιζα να γεννάω παιδιά μέχρι να αποκτήσω γιο. Ακόμα και αν καταλήγαμε να έχουμε πολλά κορίτσια στην οικογένεια –κάτι που βέβαια αναπόφευκτα συνέβη- πάλι θα ήμουν ευτυχισμένη».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved