Μητέρα πασίγνωστου μοντέλου αρνήθηκε να κάνει αποκατάσταση στήθους μετά από μαστεκτομή

«Μπορώ να ζω χωρίς το στήθος μου» λέει η μητέρα πασίγνωστου μοντέλου και προσθέτει: «Την ίδια επιλογή έχουν και όλες οι γυναίκες του κόσμου».

Μητέρα πασίγνωστου μοντέλου αρνήθηκε να κάνει αποκατάσταση στήθους μετά από μαστεκτομή

Ο λόγος για την Βάλερι Κάμπελ, μητέρα της μαύρης γαζέλας της διεθνούς πασαρέλας Ναόμι Κάμπελ, η οποία αποφάσισε να μην υποβληθεί σε εγχείρηση αποκατάστασης μαστού ύστερα από μαστεκτομή.

Αν και έχει για κόρη μία από τις ωραιότερες γυναίκες παγκοσμίως, η Βάλερι, η οποία υπήρξε επίσης μοντέλο στα νιάτα της, δεν δείχνει να ενδιαφέρεται τόσο για την εξωτερική της εμφάνιση πια.

Η 61χρονη γυναίκα είχε διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού στο δεξιό της μαστό και υπεβλήθη σε μαστεκτομή όμως αρνήθηκε να υποβληθεί και σε δεύτερη εγχείρηση, αυτή τη φορά πλαστικής χειρουργικής καθώς δεν μπορούσε να ξαναπεράσει όλη αυτή την αγωνία μέσα στο νοσοκομείο.

«Μετά από όλα όσα πέρασα, δεν με ενδιαφέρει και τόσο η εμφάνισή μου» είπε η Βάλερι η οποία ζει στο Σέρεϊ του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η ίδια συνέχισε λέγοντας: «Όταν ζεις ανάμεσα στη ζωή και τον θάνατο, βάζεις τα πράγματα σε ένα άλλο πρίσμα για να τα δεις και είτε αναγκαζόμενου να έχω ένα χέρι, ένα μάτι ή ένα στήθος, το να μείνω ζωντανή ήταν αυτό που είχε σημασία περισσότερο για μένα».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved