Απίστευτο θέαμα: Το γλυκό κορίτσι που μεταμορφώθηκε σε άντρα, εξαιτίας των στεροειδών (φωτογραφίες)

Η Καντίς Άρμστρονγκ ήταν μια όμορφη ξανθιά κοπέλα. Αυτά πριν πάρει αναβολικά και στεροειδή και μεταμορφωθεί σε έναν μελαχρινό, γεροδεμένο άντρα.

Απίστευτο θέαμα: Το γλυκό κορίτσι που μεταμορφώθηκε σε άντρα, εξαιτίας των στεροειδών (φωτογραφίες)

Ακούγεται σαν εφιάλτης αλλά είναι αλήθεια. Ο εθισμός της 28χρονης Καντίς στα στεροειδή, τη μετέτρεψαν σε κάτι που δεν φανταζόταν ποτέ! Η χρήση των στεροειδών εμφάνισαν αρχικά κάποιες επιδράσεις. Στην αρχή έβγαλε τρίχες στο πρόσωπό της και έπειτα της δημιούργησαν ένα μικρό... μόριο.

Όπως παραδέχτηκε η ίδια, το μίσος που ένιωθε για το σώμα της, την οδήγησε στο να πάρει στεροειδή.

Για να αλλάξει την εμφάνισή της, ξεκίνησε μαθήματα χορού σε στύλο και συνέχισε με τη συνδρομή της σε γυμναστήριο. Τότε θέλησε να «δυναμώσει» τα χέρια της και να αγοράσει στεροειδή μέσω διαδικτύου.

«Άρχισα να βγάζω λίγες τρίχες στο πρόσωπό μου, στην κοιλιά και η φωνή μου έγινε βαθύτερη. Οι περίοδοί μου, σταμάτησαν. Αλλά τα κάλυψα αυτά. Ξυρίστηκα και δε φαινόταν τίποτα. Ήταν ακόμα σε πρώιμο στάδιο και δεν είχα πάθει μεγάλο σοκ», είπε η Καντίς και πρόσθεσε: «Οι άντρες μου έδιναν μεγάλη προσοχή. Τώρα πολύ λίγοι άνθρωποι, με βρίσκουν ελκυστική. Είμαι πιο ανασφαλής από ποτέ».

Πολλές φορές, τη διώχνουν από τις γυναικείες τουαλέτες στα μαγαζιά και φοβάται μήπως δε βρει ποτέ κάποιον που θα την αγαπήσει. Ήθελε να αλλάξει εμφάνιση αλλά δεν ήταν σκόπιμο να μεταμορφωθεί σε άντρας.

Το μόριο που εμφανίστηκε από την χρήση των στεροειδών, είχε δηλώσει πιο παλιά ότι είναι περίπου 2,5 εκατοστά αλλά ότι μέχρι τώρα έχει μεγαλώσει και άλλο.

Μέχρι τη μεταμόρφωσή της, η Καντίς ξόδεψε 1000 δολάρια σε στεροειδή.

Τη χρήση των στεροειδών δε την έχει σταματήσει ακόμα. Ο εθισμός της είναι πολύ μεγάλος και παρά τις αλλαγές που έχουν γίνει στο σώμα της, συνεχίζει να παίρνει χάπια και να γυμνάζεται τρεις φορές την ημέρα. Βλέπει περισσότερα πλεονεκτήματα παρά μειονεκτήματα και ας μη θέλησε συνειδητά να μετατραπεί σε άντρα. Τώρα θα έχει τη δυνατότητα να ασχοληθεί με κάτι που πραγματικά αγαπά και να γίνει drag queen.

«Μου άνοιξε τις πόρτες και μου έδωσε τη δυνατότητα να αναπτύξω τον εαυτό μου με τον τρόπο που θέλω. Μου δόθηκε η ευκαιρία να ζήσω ένα από τα όνειρά μου. Αν με φωνάζουν τραβεστί στον δρόμο ούτως ή άλλως, νομίζω ότι πρέπει να επωφεληθώ από αυτό».

Η Καντίς θα συμμετάσχει σε ένα ντοκιμαντέρ για τα στεροειδή, την κακή επίδραση και διαχείρισή τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved