Κούκλα από την κούνια της! Ποια είναι;

Από την... κούνια υπήρξε κούκλα και όταν άρχισε να μεγαλώνει, κατέστησε σαφές πως στο οικογενειακό της περιβάλλον πως θα ασχολούταν με τη μουσική. Ποιος όμως περίμενε πως θα κατακτούσε την παγκόσμια μουσική σκηνή; Μήπως την αναγνωρίσατε;

Κούκλα από την κούνια της! Ποια είναι;

Δεν είναι άλλη από την Μπιγιονσέ, μια γλυκιά μανούλα, πλέον, ενός μικρού κοριτσιού, της 21 μηνών Μπλου Άιβι που όπως και η ίδια η διάσημη τραγουδίστρια έχει δηλώσει πολλές φορές, είναι όλη της η ζωή.

Η σταρ ήταν μόλις επτά ετών όταν οι γύρω της διαπίστωσαν το ταλέντο της και την πολύ καλή φωνή της. Είχε συμμετάσχει σε έναν μουσικό διαγωνισμό στο σχολείο της στο Τέξας όπου είχε τραγουδήσει το Imagine του Τζον Λένον και διαπιστώθηκε πως η φωνή της είχε πολλές δυνατότητες. Στο μεταξύ της άρεσε πολύ και ο χορός και έτσι κάπως άρχισε να καλλιεργεί το ταλέντο της για να μπορεί σήμερα να θεωρείται μία από τις καλύτερες περφόρμερ αλλά και τραγουδίστριες του κόσμου. Και φυσικά έχει ψηφιστεί πολλές φορές ως μία από τις πιο όμορφες και σέξι γυναίκες παγκοσμίως.

Και όχι άδικα βέβαια αφού διαθέτει τέλειες αναλογίες και πολύ ωραίο πρόσωπο. Εννοείται πως κάθε της κίνηση γίνεται πρωτοσέλιδο στα περιοδικά και τις εφημερίδες όπως βέβαια και η προσωπική της ζωή την οποία έχει επιλέξει να ζει στο πλευρό του διάσημου μουσικού παραγωγού Τζέι Ζετ.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved