Αναμένεται το τεστ DNA για να διαπιστωθεί αν η Σάσα Ρούσεβα είναι βιολογική μητέρα της μικρής Μαρίας

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες για την υπόθεση της μικρής Μαρίας που βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα σε καταυλισμό Ρομά στα Φάρσαλα.

Αναμένεται το τεστ DNA για να διαπιστωθεί αν η Σάσα Ρούσεβα είναι βιολογική μητέρα της μικρής Μαρίας

Απ' ό,τι δείχνουν μέχρις στιγμής τα στοιχεία, η Σάσα Ρούσεβα πιθανόν να είναι η μητέρα της μικρής Μαρίας. Για να διαλευκανθεί η υπόθεση, η Ρούσεβα έδωσε δείγμα DNA για να συγκριθεί με αυτό του μικρού κοριτσιού και τα αποτελέσματα αναμένονται.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, η Σάσα Ρούσεβα παραδέχθηκε πως έχει δώσει ένα κοριτσάκι στην Ελλάδα αλλά δεν ξέρει αν είναι η μικρή Μαρία. Υποστήριξε επίσης, πως δε την πούλησε αλλά την έδωσε γιατί δε μπορούσε να ανταπεξέλθει οικονομικά και να την φροντίσει.

Είπε χαρακτηριστικά: «Η κόρη μου είχε φύγει για να παντρευτεί και τα παιδιά είχαν μείνει στον δρόμο χωρίς κανέναν να τα προσέχει. Τότε η γυναίκα μου είπε "δώστην μου, θα την φροντίζω εγώ. Μπορείς να έρθεις να την πάρεις όποτε θέλεις". Αλλά γέννησα άλλα δύο παιδιά και δεν πήγα. Δεν πήρα λεφτά».

Και η Ρούσεβα και ο άντρας της, Ατανά Ρούσεφ, ανακρίθηκαν από την Αστυνομία. Αυτό που προκάλεσε εντύπωση, είναι πως η γυναίκα γνώριζε τους θετούς γονείς της Μαρίας ενώ αυτοί είχαν δηλώσει πως δε την έχουν δει ποτέ ξανά.

Επιπλέον, η Ρούσεβα αναγνώρισε τη κόρη της από την τηλεόραση και είπε πως μετάνιωσε για τη πράξη της και θα την πάρει πίσω αν το αποτέλεσμα του DNA δείξει πως είναι μητέρα της.

Από την άλλη, οι συγγενείς της Μαρίας στα Φάρσαλα είδαν τη Σάσα Ρούσεβα στη τηλεόραση μαζί με τα παιδιά της και αναφέρουν πως η ομοιότητα των παιδιών με την Μαρία είναι εμφανής αλλά πως δεν είναι πρόθυμοι να τη δώσουν πίσω.

Oι εισαγγελικές αρχές της Βουλγαρίας έχουν διατάξει προανάκριση για συμμετοχή της φερόμενης ως μητέρας της μικρής Μαρίας σε εμπορία βρεφών και όλοι περιμένουν την εξέταση του DNA αφού αυτή είναι που θα αποκαλύψει την αλήθεια.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved