Τα δύσκολα παιδικά χρόνια Ελληνίδας παρουσιάστριας και η φωτογραφία της με τον αλκοολικό πατέρα της!

«Είναι μία από τις ελάχιστες φωτογραφίες που έχω με τον πατέρα μου από την παιδική μου ηλικία». Με αυτά τα λόγια παρουσίασε στους φίλους της στο διαδίκτυο, μία ασπρόμαυρη φωτογραφία της από τα παιδικά της χρόνια πολύ γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια.

Τα δύσκολα παιδικά χρόνια Ελληνίδας παρουσιάστριας και η φωτογραφία της με τον αλκοολικό πατέρα της!

Ο λόγος για την Αλεξάνδρα Πασχαλίδου η οποία στο παρελθόν έχει παραδεχτεί πως ο πατέρας της ήταν αλκοολικός. «Ο μπαμπάς μου έπινε, αλλά ξέρετε, εμείς είμαστε Έλληνες και δεν λέγαμε ότι είναι αλκοολικός (σ.σ. στην Σουηδία όπου ζούσε μόνιμα και μεγάλωσε). Τώρα πια, τον καταλαβαίνω. Γεννήθηκε στον Εμφύλιο, χωρίς πατέρα, είχε εννιά αδέλφια, η γιαγιά μου ήταν μόνη της, χωρίς μόρφωση. Μεγάλωσε στους δρόμους. Δεν ήξερε τι θα πει οικογένεια» είχε αποκαλύψει στο Εγώ η όμορφη παρουσιάστρια.

Η ίδια συνέχιζε μιλώντας για την κατάσταση του πατέρα της τώρα: «Σήμερα είναι 67 χρονών και δουλεύει ακόμη σκληρά. Καθαρίζει παράθυρα και γραφεία και είναι γεμάτος ενέργεια. Πριν από δύο μήνες, ενώ καθάριζε τους κάδους έξω από εμπορικό κατάστημα, τον χτύπησε λεωφορείο. Στην ασφαλιστική εταιρεία, αλλά και στην εταιρεία των λεωφορείων, δεν του έδωσαν καν σημασία. Όταν έγραψα ένα άρθρο, τότε θυμήθηκαν ότι πρέπει να βοηθήσουν. Επί τρεις μήνες ήταν χάλια».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved