Πατέρας 9 παιδιών παραδέχεται πως θα έκλεβε αν δεν έπαιρνε επίδομα πολυτέκνων από το κράτος!

Πατέρας ο οποίος θέλει να αποκτήσει ένα σπίτι με πέντε κρεβατοκάμαρες για τα εννέα παιδιά του και ένα που είναι στον... δρόμο παραδέχεται δημόσια πως θα έφτανε μέχρι και να κλέψει αν το κράτος δεν το έδινε επίδομα πολυτέκνων ύψους 32.000 λιρών τον χρόνο για να ζήσει την οικογένειά του.

Πατέρας 9 παιδιών παραδέχεται πως θα έκλεβε αν δεν έπαιρνε επίδομα πολυτέκνων από το κράτος!

Ο λόγος για τον 40χρονο Λι Μίλερ ο οποίος λέει πως θα μπορούσε να βάλει στο στόχαστρο πάμπλουτους ανθρώπους του Λονδίνου όπου ζει για να τους κλέψει προκειμένου να επιβιώσει ο ίδιος και η πολυμελής οικογένειά του.

«Θα γινόμουν εγκληματίας γιατί έχω λογαριασμούς να πληρώσω» λέει ο ίδιος. Στο μεταξύ ο ίδιος και όλα τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του θέλουν να αποκτήσουν ένα σπίτι με πέντε δωμάτια καθώς αυτό που ζουν έχει μόλις τρία και είναι σε άθλια κατάσταση.

Μπορεί να μην έχουν ανέσεις, όμως έχουν τρεις τηλεοράσεις, Δορυφορικά συστήματα και πολλές πλατφόρμες παιχνιδιών για να παίζουν τα παιδιά. Φυσικά, τόσο ο Λι όσο και η σύζυγός του είναι άνεργοι και όλη μέρα ασχολούνται με την ανατροφή των παιδιών τους, ζώντας από το επίδομα που παίρνουν ως πολύτεκνοι. Δείτε φωτογραφίες από την πολυμελή οικογένεια μέσα στο σπίτι της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved