Άλλοτε πάμπλουτο ζευγάρι με 4 παιδιά, αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα!

Διάσημη ηθοποιός η οποία μάλιστα είναι και κόρη ενός από τους πιο πετυχημένους παραγωγούς του Χόλιγουντ στο παρελθόν, αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Άλλοτε πάμπλουτο ζευγάρι με 4 παιδιά, αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα!

Το θέμα είναι πως η ίδια και ο σύζυγός της είναι και πολύτεκνοι και μάλιστα μέχρι πρότινος θεωρούνταν μία από τις πιο ευτυχισμένες οικογένειες της Μέκκας του κινηματογράφου.
Μόνο που η ζωή τους έδειξε πρόσφατα το πιο σκληρό της πρόσωπο. Ο λόγος για την Τόρι Σπέλινγκ και τον σύζυγό της Ντιν Μακντερμόντ οι οποίοι είναι γονείς τεσσάρων παιδιών. Οι δυο τους λοιπόν, όπως αποκαλύπτει η Τόρι έχουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Μάλιστα, όπως τονίζει η ηθοποιός είναι σε τόσο κακή κατάσταση τα οικονομικά τους που ο Ντιν αναγκάστηκε να αναβάλλει μία εγχείρηση αγγειεκτομής καθώς δεν έχει χρήματα για να την πληρώσει. Όπως παραδέχεται η Τόρι Σπέλινγκ το γεμάτο χλιδή και πολυτέλεια lifestyle που ακολουθούσε στο παρελθόν δημιούργησε «τρύπα» στα οικονομικά της ίδιας και του συζύγου της. Όπως τονίζει, υπήρξαν εποχές στο παρελθόν που αγόραζε πανάκριβα ρούχα για τα παιδιά της που δεν ήταν απαραίτητα και τώρα που βλέπει ότι τα οικονομικά της δεν είναι καλά, θεωρεί άσκοπες και κουτές όλες αυτές τις αγορές.

«Δεν έχω αγοράσει ούτε μία τσάντα εδώ και τρία χρόνια» παραδέχτηκε η ίδια και συνέχισε: «Και δεν με πειράζει καθόλου. Γυρνώ τον χρόνο πίσω και θυμάμαι εκείνο το κορίτσι που αγόραζε στα 20 του Gucci ρούχα και αξεσουάρ και δεν μπορώ να το συγκρίνω με εμένα όπως είμαι σήμερα. Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι τότε θεωρούσα αυτά τα πράγματα σημαντικά.

Όλη αυτή την ιστορία την αποκαλύπτει μέσα από τις σελίδες του βιβλίου της στο οποίο τονίζει: «Μεγάλωσα σε ένα απίστευτα πλούσιο περιβάλλον που κανένας δεν θα μπορούσε να φανταστεί. Και τότε δεν γνώριζα τίποτα άλλο. Αλλά ακόμα και σήμερα, δεν μπορώ να απαλλαγώ από το ακριβό μου γούστο». Τώρα πια όμως, η μόνη ένια της ηθοποιού είναι τα παιδιά της να έχουν όλα όσα χρειάζονται προκειμένου να μεγαλώσουν σωστά και χωρίς πολλές στερήσεις.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved