Αστυνομικός άφησε ελεύθερη μητέρα που έκλεψε τρόφιμα για να φάνε τα παιδιά της

Μια συγκινητική ιστορία συνέβη στην Αμερική με μια μαμά και μια αστυνομικό, που δείχνει πως υπάρχει ακόμα ευαισθησία στο κόσμο.

Αστυνομικός άφησε ελεύθερη μητέρα που έκλεψε τρόφιμα για να φάνε τα παιδιά της

Όταν η αστυνομικός Βίκι Τόμας έπιασε μια μητέρα να προσπαθεί να κλέψει τρόφιμα αξίας 300 δολαρίων από ένα μεγάλο παντοπωλείο στο Μαϊάμι, δεν τη συνέλαβε. Ανταυτού, της μίλησε ήρεμα και αυτό που ανακάλυψε τη συγκίνησε.

Η Τζέσικα Ρόμπλες, είναι μια μητέρα τριών παιδιών που τα μεγαλώνει μόνη της. Της είναι πλέον αδύνατο να ταΐσει τη 12χρονη κόρη της και τους δυο μικρότερους γιούς της και αυτό την ώθησε στο να κλέψει τα τρόφιμα.

Η αστυνομικός Τόμας αφού άκουσε την ιστορία της, πήγε πίσω στο παντοπωλείο και αγόρασε τρόφιμα αξίας 100 δολαρίων με τη δική της πιστωτική κάρτα για να τα δώσει στη γυναίκα.

Επιπλέον, την ενημέρωσε για διάφορους οργανισμούς που δίνουν δωρεάν τρόφιμα και εκκλησίες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν.

Αφού ήλεγξε το ιστορικό της στην αστυνομία και είδε πως δεν υπάρχει καμία υπόθεση και κατηγορία εις βάρος της, είπε ότι δεν υπήρχε λόγος να τη συλλάβει και δεν μπορούσε να καταλάβει πως θα βοηθούσε τη κατάσταση αν είχε τελικά συλληφθεί και άφηνε τα παιδιά της μόνα να πεινάνε.

Η μητέρα δήλωσε πως δεν μπορεί να ανταπεξέλθει οικονομικά από τότε που ο σύντροφός της σταμάτησε τη δουλειά ενώ η κυβέρνηση έχει σταματήσει να τους βοηθάει. Η ίδια δυσκολεύεται στο να βρει δουλειά γιατί φροντίζει το μικρό της γιο που δε πάει ακόμα σχολείο.

Η κόρη της Ρόμπλες, με δάκρυα στα μάτια δήλωσε: «Δεν είναι αστείο να βλέπω τον αδερφό μου πεινασμένο να ζητάει να φάει και να του λέμε πως δεν υπάρχει τίποτα εδώ για να φάει».

Από τη στιγμή που διαδόθηκε η καλή πράξη της αστυνομικού, άνθρωποι έχουν προσφέρει βοήθεια στην μητέρα ενώ κάποιος της πρόσφερε και δουλειά. Το παντοπωλείο που θα έκλεβε, μάζεψε 700 δολάρια για να τα ξοδέψει εκεί, από πολίτες που ήθελαν να προσφέρουν.

Η Ρόμπλες είπε δακρυσμένη για την αστυνομικό: «Δεν υπάρχουν λέξεις για το πόσο ευγνώμων νιώθω που ξόδεψες το χρόνο σου για να βοηθήσεις κάποιον με αυτό το τρόπο. Ιδιαίτερα κάποια σαν εμένα».

Το μόνο πράγμα που ζήτησε η αστυνομικός από τη Ρόμπλες, είναι να βοηθήσει μόλις μπορέσει κάποιον άλλον άνθρωπο που έχει ανάγκη.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved