My cakes - my hobby: Η τούρτα είχε τη δική της ιστορία!

Κάθε φορά που κάποιος έχει γενέθλια νιώθει πολύ ξεχωριστός και έτσι είναι μιας και η μέρα αυτή του ανήκει! Ετσι ξεχωριστή πρέπει να είναι και η τούρτα! Σήμερα λοιπόν θα φτιάξουμε μια τούρτα με δική της ιστορία, που σίγουρα θα σημαίνει κάτι για τον/την εορτάζοντα!

My cakes - my hobby: Η τούρτα είχε τη δική της ιστορία!

Τι θα χρειαστούμε;

Μια τούρτα της επιλογής σας καλυμμένη με λευκή ζαχαρόπαστα.

Γλάσο σοκολάτας και βανίλιας. (Θα το βρείτε στα σούπερ μάρκετ στα είδη ζαχαροπλαστικής) ή εναλλακτικά μαύρη σοκολάτα κουβερτούρα και λευκή σοκολάτα που θα πρέπει να λιώσουμε σε μπεν μαρί.

Λαδόκολλα που θα χρησιμοποιήσουμε ως κορνέ ζαχαροπλαστικής (κάνοντας το χωνάκι).

Χρωματίστε με λίγες σταγόνες χρώματος ζαχαροπλαστικής το λευκό γλάσο βανίλιας.

Φτιάξτε ροζ, γαλάζιο, κίτρινο και πράσινο κ.α. Βάλτε τα σε χωνάκι από λαδόκολλα ξεχωριστά. Βάλτε και γλάσο σοκολάτας σε χωνάκι λαδόκολλας επίσης. Κόψτε τη μύτη από το χωνάκι πολύ λίγο με ένα ψαλίδι,θέλουμε μια τρυπούλα όσο γίνεται πιο μικρή.Τώρα έχετε πολλά χωνάκια γεμάτα με χρώματα με τα οποία θα ζωγραφίσουμε πάνω στη τούρτα μας. Ζωγραφίστε όσο πιο απλά γίνεται με το γλάσο σοκολάτας,φτιάξτε τη δική σας ιστορία. Δημιουργήστε με χιούμορ και φαντασία! Χρωματίστε τη τώρα με το χρωματιστό γλάσο βανίλιας.

Η ιστορία που θα σας πω εγώ σήμερα αποτυπώνεται πάνω σε μία τούρτα! Πρόκειται για μία τριμελή οικογένεια. Ο μπαμπάς Γιάννης που θα κλείσει τα 38 θα λάβει μια τούρτα από το γιο Μιχαλάκη (την έκπληξη βέβαια επιμελείται η μαμά του Μαρία).
Ο μπαμπάς Γιάννης ασχολείται με τα ιστιοπλοικά και του αρέσουν πολύ τα ταξίδια. Εδώ τον φτιάξαμε μέσα σε ένα καραβάκι να ψαρεύει!

istoriatourta08
istoriatourta10

Η μαμά Μαρία δουλεύει σε ταξιδιωτικό γραφείο και ονειρεύεται και αυτή να κάνει πολλά πολλά ταξίδια! Ήδη τη βάλαμε σε αεροπλάνο και ταξιδεύει!

istoriatourta01
istoriatourta05

Ο μικρός Μιχαλάκης δεν μπορεί παρά να πετάει στα σύννεφα με τέτοιους γονείς που τον λατρεύουν!

istoriatourta03
istoriatourta06

Να τα εκατοστήσεις μπαμπά Γιάννη!

istoriatourta04
istoriatourta09

Περισσότερες ιδέες μπορείτε να βρείτε στη σελίδα μου στο facebook My Cakes-My Hobby!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved