Συγκλονιστική ιστορία: Το ταξίδι της ψυχής της Λόρεν ανά τον κόσμο! (εικόνες)

Να βοηθήσουμε όλοι ώστε η ψυχή της Λόρεν να ταξιδέψει σε κάθε άκρη του κόσμου μέσω Facebook ζητά η μητέρα της.

Συγκλονιστική ιστορία: Το ταξίδι της ψυχής της Λόρεν ανά τον κόσμο! (εικόνες)

Η μικρούλα η οποία έπασχε από μία σπάνια γενετική ανωμαλία ονόματι Σύνδρομο Πίτερ Πλας γεννήθηκε στις 31 Οκτωβρίου του 2004, όμως έφυγε από τη ζωή μόλις πέντε μέρες μετά, στις 5 Νοεμβρίου του 2004. Το συγκεκριμένο σύνδρομο χαρακτηρίζεται από ανωμαλίες οφθαλμών, λαγόχειλο, λυκόστομα, ανωμαλίες της καρδιάς και δομικές ανωμαλίες του εγκεφάλου σε ένα μωρό.

Είναι τόσο σπάνιο που λιγότερα από 70 άτομα έχουν διαγνωστεί με το συγκεκριμένο σύνδρομο παγκοσμίως. Η μητέρα της είναι από τότε απαρηγόρητη και έχει βάλει σκοπό της ζωής της να κάνει την ψυχή της Λόρεν να ταξιδέψει ανά τον κόσμο. Ζητάει λοιπόν, ειδικά τώρα που πλησιάζει η μέρα των γενεθλίων της (σ.σ. 31 Οκτωβρίου) από τους ανθρώπους που επισκέπτονται τη σελίδα της Λόρεν στο Facebook να βγάζουν μία φωτογραφία σε ένα όμορφο μέρος που επισκέπτονται, στην οποία με κάποιο τρόπο θα γίνεται αισθητή η παρουσία της κόρης της. Κάποιος για παράδειγμα που επισκέπτεται μία παραλία να γράφει το όνομα της Λόρεν πάνω στην άμμο ή εκείνος που θα βρεθεί σε μία βραχώδη περιοχή, να γράφει το «Λόρεν» με πετρούλες.

Στη συγκεκριμένη σελίδα, επισκέπτες έχουν αναρτήσει φωτογραφίες με υπέροχα τοπία ανά τον κόσμο, άλλος από την έρημο στην Αριζόνα, άλλος από την παραλία Τρουν στο Ηνωμένο Βασίλειο, άλλος από ένα υπέροχο τοπίο στη Βαρκελώνη, από την Ινδία, τις Μαλδίβες, την Αίγυπτο, τις Φιλιππίνες, τη Νέα Ζηλανδία, τη Νορβηγία, την Τυνησία, τη Σιγκαπούρη, και πολλές ακόμα χώρες ανά τον κόσμο.

Όλοι τους κουβαλούν μέσα τους την Λόρεν και γράφουν το όνομά της με κάποιο τρόπο στο τοπίο, κάνοντας αισθητή την παρουσία της εκεί. Η Λόρεν, λοιπόν, έχει ξεκινήσει το ταξίδι της, γεγονός που δίνει στους γονείς της κουράγιο να ζουν με τη γλυκιά ανάμνησή της, τις λίγες μέρες που την είχαν στην αγκαλιά τους και την κρατούσαν τρυφερά.

Όποιος θέλει, ας κάνει το ίδιο για τη μικρή Λόρεν που δεν είχε την τύχη να γνωρίσει τον κόσμο αυτό. Μπορείτε να μπείτε στο Facebook, στη σελίδα της «Lauren's trip around the world» και να κάνετε την ίδια κίνηση.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved