Ο άγνωστος πόλεμος της Πάλτροου με το Vanity Fair για τα παιδιά της, την καριέρα και τις απιστίες της

Η δημοφιλής Αμερικανίδα ηθοποιός, η οποία διανύει τα 41 της, ίσως δεν είναι τόσο αθώα όσο φαίνεται...

Ο άγνωστος πόλεμος της Πάλτροου με το Vanity Fair για τα παιδιά της, την καριέρα και τις απιστίες της

Κατά καιρούς η επιτυχημένη ηθοποιός έχει κατηγορηθεί για πολλά. Από το ότι αφήνει τα παιδιά της να πεινάσουν στα πλαίσια μία ακραίας υγιεινής διατροφής, μέχρι ότι προωθεί τη σεξουαλικότητα σε μικρά αθώα παιδιά όταν μέσω της ιστοσελίδας της (goop) στην οποία σχεδιάζει και πουλάει ρούχα, πρότεινε για μικρά κορίτσια, μπικίνι με κορδονάκια.

Η ηθοποιός που το Χόλιγουντ λατρεύει να μισεί, έχει περάσει επιλόχεια κατάθλιψη μετά τη γέννηση του γιου της Μόοουζες και έχει υπονοήσει πως στο παρελθόν λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή της στην προσπάθειά της να κάνει τρίτο παιδί.

Ομως φαίνεται ότι όλα αυτά τα έχει ξεπεράσει.

Τι είναι αυτό λοιπόν που κάνει τον θρόνο της να τρίζει και που μάταια προσπαθεί να αποκρύψει η διάσημη σταρ φτάνοντας στο σημείο να επιχειρήσει να απαγορεύσει και να παρεμποδίσει τη δημοσίευση αφιερωματικού άρθρου του Vanity Fair;

Η Γκουίνεθ Πάλτροου, προσπάθησε αγωνιωδώς να αποτρέψει ένα εκκολαπτόμενο αφιέρωμα σε ολόκληρη τη ζωή της, μέσα στο οποίο αναφέρονται οι κατά συρροήν απιστίες της. Λέγεται μάλιστα πως το Vanity Fair, κάνει εκτενή έρευνα για το αν η Πάλτρου είχε ερωτική σχέση με τον πολυεκατομμυριούχο Τζέφρι Σόφερ, τον άντρα της Ελ Μακφέρσον, το 2008, όταν εκείνη ήταν παντρεμένη ήδη τον με τον Κρις Μάρτιν. Ταυτόχρονα θα δημοσιεύσει και πληροφορίες γύρω από τη παράνομη σχέση της Χολιγουντιανής σταρ με επιφανή ατζέντη λογοτεχνών, ο οποίος ήταν παντρεμένος. Στο παρελθόν, ένα άλλο περιοδικό, το Star, δημοσιεύσε αυτή την ιστορία, όμως τελικά αναγκάστηκε να ανακατασκευάσει το δημοσίευμα έπειτα από απειλητική επιστολή των δικηγόρων της Πάλτροου, προς τους εκδότες.

Και οι αποκαλύψεις δε σταματούν εκεί. Αναφορές γίνονται για τις εφήμερες σεξουαλικές της σχέσεις με παράγοντες του Χόλιγουντ προκειμένου να πάρει ρόλους σε μεγάλες κινηματογραφικές παραγωγές, μέχρι τις ανασφάλειές της, τις εμμονές της, την καταπιεστική ανατροφή των παιδιών της, τον ιδιότροπο χαρακτήρα της και την άτιμη συμπεριφορά σε καλούς της φίλους.

Το μόνο που μένει να δούμε τελικά είναι αν το Vanity Fair, θα καταφέρει να ρίξει από την κορυφή την προσφάτως "εστεμμένη" ως την πιο «όμορφη γυναίκα του κόσμου».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved