H βάφτιση του μικρού πρίγκιπα Γεώργιου σε φωτογραφίες!

Τρεις μήνες μετά τη γέννηση του μελλοντικού βασιλιά του Ηνωμένου Βασιλείου, οι φαν της βασιλικής οικογένειας αψήφησαν τον αέρα και την καταρρακτώδη βροχή στο Λονδίνο ώστε να δώσουν το παρών έξω από το Βασιλικό εκκλησάκι του παλατιού Σεντ Τζέιμς σήμερα το απόγευμα για τη βάφτισή του.

H βάφτιση του μικρού πρίγκιπα Γεώργιου σε φωτογραφίες!

Ο μικρούλης γιος του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον βαφτίστηκε από τον Αρχιεπίσκοπο του Καντέρμπουρυ. Η λίστα των καλεσμένων είχε μείνε κρυφή μέχρι και σήμερα όμως όταν αποκαλύφθηκε διαπιστώθηκε ότι για ακόμα μία φορά οι γονείς του μικρού δεν ακολούθησαν το βασιλικό πρωτόκολλο αφού δεν πήραν πρόσκληση, όπως ορίζει η παράδοση, θείοι, θείες και ξαδέλφια της βασιλικής οικογένειας.

Η βασίλισσα Ελισάβετ και ο Δούκας του Εδιμβούργου δεν θα μπορούσαν να μη το γιορτάσουν μαζί με τον πρίγκιπα της Ουαλίας, τη Δούκισσα της Κορνουάλης και τον πρίγκιπα Χάρι. Φυσικά παρόντες ήταν επίσης οι γονείς της Κέιτ Μίντλετον.

Ο πρίγκιπας Τζορτζ βαφτίστηκε με νερό από τον Ιορδάνη ποταμό ενώ φορούσε ένα πιστό αντίγραφο βασιλικού βαφτιστικού ρούχου που πρωτοδημιουργήθηκε το 1841.

Μετά τη βάπτιση, θα ακολουθήσει μία μικρή συγκέντρωση των παρευρισκόμενων οι οποίοι θα πιουν τσάι στο Clarence House το οποίο θα συνοδευτεί από κέικ, ίδιο με εκείνο που είχε μοιραστεί στους καλεσμένους κατά τον γάμο του πρίγκιπα Γουίλιαμ με την Κέιτ.
Όσο για τις ενδυματολογικές επιλογές της ευτυχούς μαμάς, είχε επιλέξει ένα κρεμ φόρεμα, δημιουργία του Οίκου Alexander McQueen και ίδιου χρώματος καπέλο (επιβάλλεται από το πρωτόκολλο σε τέτοιες περιπτώσεις).

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved