Αύριο η βάφτιση του πριγκιπικού μωρού! Οι γονείς του παρακάμπτουν για ακόμα μία φορά το πρωτόκολλο!

Αύριο Τετάρτη 23 Οκτώβρη, θα πραγματοποιηθεί η βάφτιση του μικρού πρίγκιπα Γεώργιου, γιου του πριγκιπικού ζεύγους Ουίλιαμ και Κέιτ. 

Αύριο η βάφτιση του πριγκιπικού μωρού! Οι γονείς του παρακάμπτουν για ακόμα μία φορά το πρωτόκολλο!

Το πριγκιπικό ζευγάρι του Ηνωμένου Βασιλείου, θα παρακάμψει για άλλη μια φορά το βασιλικό πρωτόκολλο.

Ενώ η παράδοση θέλει το πριγκιπικό μωρό να βαφτίζεται στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, ο Ουίλιαμ και η Κέιτ, θα βαφτίσουν τον μικρό πρίγκιπα Γεώργιο, στο βασιλικό παρεκκλήσι του παλατιού Σεντ Τζέιμς και σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Στη βάφτιση δεν θα παρευρίσκονται όλοι οι συγγενείς του ζευγαριού ενώ πολλοί αναμένεται να λείπουν από τη μεριά του Πρίγκιπα Ουίλιαμς.

Ανάμεσα στους καλεσμένους θα βρίσκονται: η Βασίλισσα, ο Πρίγκιπας Φίλιπ, ο Πρίγκιπας Τσαρλς, η Δούκισσα του Κορνγουόλ, τους παππούδες της Μίντλετον, τον Πρίγκιπα Χάρι και τη Πίπα Μίντλετον και μερικούς στενούς φίλους.

Το παρεκκλήσι αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για το ζευγάρι αλλά κυρίως για τον Πρίγκιπα Γουίλιαμς αφού η σωρός της μητέρας του, της Πριγκίπισσας Νταϊάνα μεταφέρθηκε εκεί πριν την κηδεία στο αββαείο του Ουεστμίνστερ. Επίσης, είναι ο χώρος όπου μετέλαβε η Κείτ Μίντλετον πριν παντρευτεί τον αγαπημένο της.

Το όνομα που θα πάρει ο μικρός πρίγκιπας έχει αποκαλυφθεί λίγες ημέρες μετά τη γέννησή του και θα είναι Τζορτζ Αλεξάντρ Λούις. Το μυστήριο θα τελέσει ο αρχιεπίσκοπος του Canterbury και οι νονοί θα είναι έξι. Ανάμεσά τους είναι ο πρίγκιπας Χάρι και η Πίπα Μίντλετον. Η τελετή θα γίνει στην αίθουσα μουσικής του παλατιού Σεν Τζέιμς και το μωρό θα βαφτιστεί στη κολυμπήθρα «The Lily Font».

Στη δεξίωση θα παρεβρεθεί ο John Bon Jovi, που θα διασκεδάσει τους καλεσμένους. Όσοι είναι καλεσμένοι θα πρέπει να πληρώσουν και χρήματα θα δοθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Η παράδοση από ότι φαίνεται, θα παραμείνει μόνο στα ρούχα, αφού ο πρίγκιπας Γεώργιος θα φορέσει παρόμοια ρούχα με εκείνα που φοράνε τα βασιλικά μωρά εδώ και 172 χρόνια.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved