Φιλάσθενη και απομονωμένη ως παιδί, σήμερα έχει κατακτήσει το Χόλιγουντ. Ποια είναι;

Με πατέρα και παππού στρατιωτικό, το κοριτσάκι που ξεκίνησε να κάνει τα πρώτα της μαθήματα υποκριτικής σε ηλικία μόλις 12 ετών, μεγάλωσε κάνοντας συχνές μετακομίσεις και μπαινοβγαίνοντας στα νοσοκομεία!

Φιλάσθενη και απομονωμένη ως παιδί, σήμερα έχει κατακτήσει το Χόλιγουντ. Ποια είναι;

Ο λόγος για τη διάσημη σταρ του Χόλιγουντ, Τζέσικα Αλμπα, η οποία ως παιδί ταλαιπωρήθηκε από πολλές και διάφορες ασθένειες μεταξύ των οποίων: ατελεκτασία (πάθηση των πνευμόνων), συχνές πνευμονίες, άσθμα και επεμβάσεις σκωληκοειδήτιδας και αμυγδαλών, ενώ ταυτόχρονα έπασχε από μια νευρική διαταραχή, γνωστή ως OCD (obsessive-compulsive disorder).

Όλα τα παραπάνω είχαν ως αποτέλεσμα την απομόνωση της στο σχολείο από τα άλλα παιδιά, εξαιτίας της συχνής της παραμονής σε νοσοκομεία.

Η υγεία της βελτιώθηκε σταδιακά όταν εγκαταστάθηκε με την οικογένειά της στην Καλιφόρνια, όπου και σε ηλικία 12 ετών έκανε τα πρώτα της μαθήματα υποκριτικής. Λίγους μήνες αργότερα την ανέλαβε ατζέντης. Η πρώτη της εμφάνιση έγινε με ένα μικρό ρόλο στην ταινία του 1994 Camp Nowhere και έπειτα ο δρόμος άνοιξε! Διαφημιστικά, εμφανίσεις σε τηλεοπτικές σειρές και μεγάλες κινηματογραφικές παραγωγές (Honey, Sin City, Fantastic Four κτλ).

Η δημοφιλής ηθοποιός, μητέρα δύοπαιδιών, έχει γίνει και επιχειρηματίας, αφού με αφορμή τη γέννηση της δεύτερής της κόρης Χέβεν Γκάρνερ Γουόρεν, ίδρυσε την Honest με σκοπό να βοηθήσει τους νέους και τους πολυάσχολους γονείς.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved