Ο μικρότερος σέρφερ στο κόσμο είναι μόλις 3 ετών! (φωτογραφίες, βίντεο)

Ο Τρίστον Γκάιλι είναι μόλις τριών ετών αλλά μπορεί και δαμάζει τα μεγάλα κύματα της θάλασσας αφήνοντας άφωνους του πάντες!

Ο μικρότερος σέρφερ στο κόσμο είναι μόλις 3 ετών! (φωτογραφίες, βίντεο)

Ο μικρός Τρίστον ξεκίνησε να σερφάρει σε μια μικρή παιδική σανίδα όταν ήταν μόλις δυο ετών μαζί με τη μεγάλη του αδερφή που είναι έξι ετών. Ο πατέρας του στην αρχή δε το πίστευε ότι το μικρό ταλέντο μπορούσε να σηκωθεί και να μείνει όρθιος κρατώντας ισορροπία σε κάποιο κύμα. Έτσι αποφάσισε να του αγοράσει μια κανονική σανίδα.

Ο σέρφερ αγαπάει το νερό και του αρέσουν οι καινούριες προκλήσεις που φέρνει κάθε φορά ένα καινούριο κύμα. Θέλει να καταφέρνει παραπάνω πράγματα κάθε φορά και αυτό είναι που τον κάνει ξεχωριστό.

Το σερφ είναι ένα επικίνδυνο άθλημα αλλά ο πατέρας του Τρίστον, ο Τοντ, τον εκπαίδευσε μέσα από κάποια τεστ και καλό κολύμπι και έπειτα τον άφησε να ανέβει σε κύμα. Είναι ναυαγοσώστης και πυροσβέστης και μένει πάντα δίπλα στον μικρό σέρφερ για να τον προσέχει και να τον βγάζει από τη θάλασσα όταν πέφτει.

«Η ασφάλειά του είναι για εμένα η βασική μου μέριμνα. Είμαι αρχηγός στην μονάδα μου στην πυροσβεστική και από την δουλειά μου έχω μάθει να προβλέπω τα ατυχήματα. Όμως βλέπω και κόσμο να πεθαίνει και δεν έχουν κάνει τίποτα στην ζωή τους και δε θέλω και ο Τρίστον να είναι έτσι. Θέλω πραγματικά να ευχαριστηθεί την ζωή του στο έπακρον».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved