Αυτοί είναι οι Ρομά «γονείς» της Μαρίας!

Όπως είχε υποσχεθεί η εισαγγελία, δόθηκαν στη δημοσιότητα οι πρώτες φωτογραφίες των δύο Ρομά που υποστήριζαν μέχρι πρότινος πως είναι οι γονείς της μικρής Μαρίας, η οποία με την ιστορία της έχει συγκλονίσει παγκοσμίως.

Αυτοί είναι οι Ρομά «γονείς» της Μαρίας!

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες ώρες, από την εξέταση των δοντιών της μικρής Μαρίας βρέθηκε πως η ηλικία της είναι μεταξύ πέντε και έξι ετών και όχι τεσσάρων όπως πίστευαν παλιότερα. Αυτή τη στιγμή η μικρή βρίσκεται στην καρδιά μίας παγκόσμιας προσπάθειας από τις αρχές να βρεθεί η ταυτότητά της αλλά και οι βιολογικοί της γονείς.

maria01

Η Daily Mail αναφέρει πως το «Χαμόγελο του παιδιού» που έχει στα χέρια του το κοριτσάκι υποστήριξε πως το ζευγάρι των Ρομά που είχε τη μικρή, την αντιμετώπιζε σαν να ήταν «αρκούδα» που της έλεγαν να χορεύει και εκείνη το έκανε.

Εκτός από τις φωτογραφίες τους, δόθηκαν στη δημοσιότητα και τα ονόματα των δύο «γονιών» της Μαρίας. Είναι ο Χρήστος Σαλής και η Ελευθερία Δημόπουλου οι οποίοι κατηγορούνται για απαγωγή ανηλίκου και αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης από 10 έως 20 χρόνια.

MARIAAAA

Οι ίδιοι αρνούνται όλες τις κατηγορίες και συνεχίζουν να υποστηρίζουν πως φρόντιζαν τη μικρή από όταν ήταν ακόμα μερικών ημερών, όταν η μητέρα της που δεν μπορούσε να τη μεγαλώσει, τους την έδωσε. Ο ένας εκ των δικηγόρων του ζευγαριού, ο Κωνσταντίνος Κατσαβός υποστήριξε στους δημοσιογράφους μεταξύ άλλων: «Επρόκειτο για υιοθεσία που δεν ήταν νόμιμη, όμως έγινε με τη συγκατάθεση της βιολογικής μητέρας του παιδιού».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved