Το βίντεο ντοκουμέντο με τη μικρή Μαρία να χορεύει σε καταυλισμό (βίντεο, φωτογραφίες)

Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο με πρωταγωνίστρια τη μικρή Μαρία, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες δημιουργήθηκε πριν από τρεις εβδομάδες, βλέπει σήμερα τα φώτα της δημοσιότητας.

Το βίντεο ντοκουμέντο με τη μικρή Μαρία να χορεύει σε καταυλισμό (βίντεο, φωτογραφίες)

Στο συγκεκριμένο βίντεο εμφανίζεται η Μαρία με ροζ φόρμα να χορεύει, μαζί με ένα ζευγάρι. Όπως έγινε ήδη γνωστό, η γυναίκα που είναι μαζί με τη Μαρία στο βίντεο είναι η Μ.Δ., κόρη του αρχηγού της φυλής στον καταυλισμό των Φαρσάλων η οποία αποκάλυψε πως η «μητέρα» της μικρής την πήγε κοντά τους για να χορέψει καθώς αρέσει πολύ στη Μαρία ο χορός.

Στο μεταξύ, σήμερα οδηγούνται στον ανακριτή για να απολογηθούν οι «γονείς» της οι οποίοι σύμφωνα με τους δικηγόρους τους θα υποστηρίξουν πως τη μικρή τη βρήκαν από μία Βουλγάρα η οποία εγκατέλειψε το παιδί επειδή δεν μπορούσε να το θρέψει.

Πάντως, σήμερα θα δοθούν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των δύο αθίγγανων ύστερα από εντολή του εισαγγελέα προκειμένου να προχωρήσουν οι έρευνες και να βρεθούν όσο πιο σύντομα γίνεται οι βιολογικοί γονείς της Μαρίας.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισαγγελέας θα ζητήσει και την άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων των «γονιών» και των συγγενών τους, μήπως έτσι βρεθεί πιο γρήγορα η άκρη του νήματος.

Ήδη έχουν δει τα φώτα της δημοσιότητας εικόνες από το εσωτερικό του σπιτιού όπου ζούσε η μικρή Μαρία με το δωμάτιό της να είναι φτωχικό αλλά πολύ περιποιημένο και σιγυρισμένο. Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες αλλά και το βίντεο με τον χορό της Μαρίας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved