Ο αγώνας πέντε διάσημων μαμάδων να χάσουν τα κιλά της εγκυμοσύνης!

Τα δυνατά τους έβαλαν πέντε από τις πιο καλλίγραμμες μαμάδες της διεθνούς σόουμπιζ προκειμένου να κερδίσουν το στοίχημα που είχαν βάλει με τους εαυτούς τους ώστε να χάσουν γρήγορα τα κιλά της εγκυμοσύνης, μετά τη γέννα.

Ο αγώνας πέντε διάσημων μαμάδων να χάσουν τα κιλά της εγκυμοσύνης!

Πρώτη και καλύτερη η Σακίρα η οποία μέσα σε μόλις οκτώ εβδομάδες κατάφερε να επανέλθει στα κιλά της. Η Κιμ Καρντάσιαν, έκανε 14 ολόκληρες εβδομάδες να κάνει εμφάνιση μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας και δυσκολεύτηκε αρκετά να αδυνατίσει μετά τη γέννα, όμως το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Από τις πιο... λαμπερές εμφανίσεις μετά από γέννα έκανε η Πενέλοπε Κρουζ η οποία εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί μόλις δύο μήνες αφότου είχε έρθει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, πιο όμορφη και πιο καλλίγραμμη από ποτέ. Η Φέργκι δεν δείχνει να αγχώνεται και ιδιαίτερα για τα περιττά κιλά μετά τη γέννηση του γιου της όμως είναι γεγονός ότι έχει χάσει αρκετό βάρος, παρ' όλο που ο μικρός δεν έχει κλείσει καν τους δύο μήνες ζωής του.

Τέλος, η Κέιτ Μίντλετον δεν χρειάστηκε καν να κάνει δίαιτα αφού έχασε τα ελάχιστα κιλά που είχε πάρει κατά την εγκυμοσύνη της, μόλις τον πρώτο μήνα μετά τη γέννηση του γιου της Τζορτζ.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved