Ποιος είναι αυτός ο γλυκύτατος μπόμπιρας;

Μεγάλωσε σε ένα σπίτι όπου η μουσική είχε τον πρώτο λόγο. Μικρός ήταν ένα χαριτωμένο κοκκινομάλλικο αγοράκι με μπούκλες και γαλανά μάτια, σαν να ήταν βγαλμένο από διαφήμιση για βρεφικά είδη.

Ποιος είναι αυτός ο γλυκύτατος μπόμπιρας;

Σήμερα, είναι ένας από τους καλύτερους τραγουδιστές της γενιάς του με αρκετές επιτυχίες στο ενεργητικό του ενώ είναι πάντα στο πλευρό του πατέρα του τόσο καλλιτεχνικά όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Ποιος είναι;

Είναι ο Γιάννης Βαρδής, γιος του μεγάλου συνθέτη μας Αντώνη Βαρδή ο οποίος πρόσφατα πέρασε μία σοβαρή περιπέτεια υγείας. Και φυσικά είχε στο πλευρό του τον Γιάννη ο οποίος στάθηκε βράχος ακλόνητος δίπλα στον πατέρα του προκειμένου να τον βοηθήσει και να τον στηρίξει ψυχολογικά.

Ο Γιάννης άρχισε από μικρή ηλικία να γράφει δικά του τραγούδια. Έχει σπουδάσει πιάνο και η πρώτη συμμετοχή του σε δίσκο ήταν σε εκείνον του πατέρα του με τίτλο «Στην Ελλάς του 2000».

Ο πρώτος του δίσκος κυκλοφόρησε το 1997 με τίτλο «Οικογενειακή Υπόθεση» ο οποίος περιελάμβανε τέσσερα τραγούδια. Το 1998 κυκλοφόρησε το πρώτο του προσωπικό του άλμπουμ με τίτλο «Άμα δεις τα παιδιά» που γνώρισε μεγάλη επιτυχία. Σήμερα, ο Γιάννης Βαρδής είναι ένας αναγνωρισμένος μουσικός και συμμετέχει σε πολλά καλλιτεχνικά σχήματα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved