Χωρισμός βόμβα: Διάσημη μαμά έδωσε τα παπούτσια στο χέρι στον αγαπημένο της!

Δύσκολες ώρες περνά διάσημη μαμά του Χόλιγουντ και μία από τις πιο σέξι γυναίκες του κόσμου, μετά τον χωρισμό της από τον κατά πολλά χρόνια μικρότερο σύντροφό της! Μαζί με εκείνη όμως δύσκολες ώρες περνούν και τα παιδιά της που είχαν αγαπήσει τον αγαπημένο της μητέρας τους και περνούσαν καλά μαζί του. 

Χωρισμός βόμβα: Διάσημη μαμά έδωσε τα παπούτσια στο χέρι στον αγαπημένο της!

Ο λόγος για την Τζένιφερ Λόπεζ η οποία σύμφωνα με τη Star έδωσε οριστικό τέλος στη σχέση της με τον κατά 18 χρόνια μικρότερό της Κάσπερ Σμαρτ. Το δημοσίευμα υποστηρίζει πως το ζευγάρι τους τελευταίους μήνες ήταν συνεχώς σε καβγάδες.

Και ο μόνος λόγος που συνέχιζαν να είναι μαζί, σύμφωνα πάντα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ήταν το γεγονός ότι τα δίδυμα παιδιά που έχει αποκτήσει η σταρ με τον Μαρκ Άντονι, η Έμα και ο Μαξ είχαν αποκτήσει πολύ τρυφερή σχέση με τον Κάσπερ.

Όμως, η εμπόλεμη ατμόσφαιρα που επικρατούσε ανάμεσα στο ζευγάρι τους τελευταίους μήνες, οδήγησε την Τζένιφερ στην οριστική απόφαση να δώσει τέλος σε αυτή τη σχέση, έστω και αν τα παιδιά της είναι πολύ στενοχωρημένα που βγήκε τόσο ξαφνικά και βίαια από τη ζωή τους ένας καλός τους φίλος.

Μην ξεχνάμε ότι ο Κάσπερ υπήρξε η μοναδική ανδρική φιγούρα που είχαν στο σπίτι, λίγο μετά τον χωρισμό της ηθοποιού και τραγουδίστριας από τον τότε σύζυγό της και πατέρα των παιδιών της Μαρκ Άντονι.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved