Η πιο δημοφιλής οικογένεια στις ΗΠΑ. Τους αναγνωρίζετε;

Τα media περιστρέφονται γύρω από κάθε κίνησή τους. Τα μέλη της συγκεκριμένης οικογένειας βρίσκονται πάντα, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας και κάθε του κίνηση καταγράφεται με κάθε λεπτομέρεια. Μήπως τους αναγνωρίσατε;

Η πιο δημοφιλής οικογένεια στις ΗΠΑ. Τους αναγνωρίζετε;

Είναι οι Καρντάσιαν, που καθημερινά χαίρουν ιδιαίτερης προβολής από τα ξένα Μέσα. Βέβαια, σε αυτό σημαντικό ρόλο παίζει και το γεγονός ότι στην αμερικανική τηλεόραση προβάλλεται και το reality show τους στο οποίο οι ίδιοι αποκαλύπτουν τα πιο μεγάλα τους μυστικά τους.

Και ενώ αυτόν τον καιρό η μητέρα Κρις Τζένερ βρίσκεται στα χωρίσματα από τον δεύτερο σύζυγό της Μπρους, τα παιδιά της από τον πρώτο της γάμο, έχουν να θυμούνται μόνο ευχάριστες αναμνήσεις από τον πατέρα τους Γουίλιαμ ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από περίπου δέκα χρόνια.

Στη φωτογραφία που βλέπετε παραπάνω η οποία είναι αναμνηστική οικογενειακή φωτογραφία στο άλμπουμ των Καρντάσιαν, ο Γουίλιαμ Καρντάσιαν κρατά στην αγκαλιά του τον μικρό γιο του Ρομπ, έχει ακριβώς δίπλα του την Κιμ και αριστερόστροφα είναι η Κλόε, από πάνω η Κόρτνεϊ και τέλος η μητέρα τους Κρις η οποία χαμογελά ευτυχισμένη.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved