Το διαφορετικό baby shower party της Τζένιφερ Λοβ Χιούιτ!

Ένα μοναδικό πάρτι διοργάνωσε η Τζένιφερ Λοβ Χιούιτ το απόγευμα του Σαββάτου, λίγο πριν υποδεχτεί το πρώτο της παιδί.

Το διαφορετικό baby shower party της Τζένιφερ Λοβ Χιούιτ!

Σύμφωνα με τα ξένα μέσα, το πάρτι ανέλαβε η διάσημη διοργανώτριαevents η Μίντι Γουέις και καλεσμένες ήταν 25 γυναίκες που απόλαυσαν ένα υπέροχο γεύμα σε εσωτερική μεγάλη σάλα του ξενοδοχείου Bel Air στο Λος Άντζελες. Φυσικά όλοι οι καλεσμένοι γέμισαν τον χώρο με δώρα για το μωρό που έρχεται.

Όλα τα δώρα ήταν σε αμπαλάζ κίτρινου και πράσινου χρώματος και μόνο κάτι μπαλόνια από ροζ και μπλε, ξεχώριζαν. Ο χώρος ήταν στολισμένος με μαύρο, κίτρινο και λευκό χρώμα με υπέροχα κίτρινα λουλούδια τα οποία είχαν τοποθετηθεί σε μία κατασκευή που θύμιζε δέντρο ενώ λευκοί καναπέδες βρίσκονταν διάσπαρτοι σε όλη τη σάλα. Η επιλογή των χρωμάτων δεν έγινε τυχαία.

Η διάσημη ηθοποιός και ο αρραβωνιαστικός της Μπράιαν Χάλισεϊ αποφάσισαν να μην μάθουν το φύλο του μωρού πριν έρθει στον κόσμο και έτσι το ροζ και το σιέλ αποκλείστηκαν ως χρώματα. Η Τζένιφερ Λοβ Χιούιτ εμφανίστηκε στο baby shower party με ένα υπέροχο κίτρινο μακρύ φόρεμα που την κολάκευε και χαιρέτησε έναν προς έναν όλους τους καλεσμένους της, φανερά ευτυχισμένη.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved