Διάσημο πρώην ζευγάρι ήρθε και πάλι κοντά για χάρη της κόρης του!

Είναι χωρισμένοι εδώ και δύο χρόνια και ποτέ κανένας δεν τους ξαναείδε μαζί από την ημέρα που είπαν αντίο ο ένας στον άλλο.

Διάσημο πρώην ζευγάρι ήρθε και πάλι κοντά για χάρη της κόρης του!

Τα παιδιά τους όμως, είναι σίγουρα ο συνδετικός τους κρίκος και η αφορμή για να αφήσουν όλα όσα τους είχαν χωρίσει τότε, στην άκρη και να είναι πλέον καλοί φίλοι! Μάλιστα, το προηγούμενο Σάββατο ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε καθώς φιλούσαν τρυφερά ο ένας τον άλλον, γεγονός που αποδείκνυε και έμπρακτα πως η σχέση τους έχει περάσει πλέον σε άλλο επίπεδο.

Ο λόγος για την Χάιντι Κλουμ και τον Σιλ που απαθανατίστηκαν για πρώτη φορά μαζί, μετά από δύο ολόκληρα χρόνια. Η κόρη τους Λου έκλεινε τα τέσσερά της χρόνια και η ευτυχισμένη μαμά διοργάνωσε ένα μεγάλο πάρτι για τη μικρή στην υπέροχη βίλα όπου ζει με την οικογένειά της, στο Μαλιμπού.

Από τους καλεσμένους φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει ο Σιλ, πατέρας της μικρής. Αν και ο χωρισμός του ζευγαριού το 2011 είχε απασχολήσει έντονα τα Μέσα τότε, καθώς υπήρχε πολύς θυμός και πίκρα και από τις δύο πλευρές, πλέον όλα δείχνουν να έχουν θαφτεί πολύ καλά στο μακρινό παρελθόν.

Το τρυφερό φιλικό φιλί τους στο κατώφλι του σπιτιού και το γλυκό βλέμμα της Χάιντι Κλουμ στον πρώην σύζυγό της, που απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός, αποδείκνυαν πως και οι δύο έχουν ξεχάσει όλα όσα είχαν συμβεί τότε. Δείτε τις επίμαχες φωτογραφίες...

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved