Το 10χρονο κορίτσι, που γεννήθηκε αγόρι!

Μπλε για τα αγόρια και ροζ για τα κορίτσια. Η μήπως όχι;

Το 10χρονο κορίτσι, που γεννήθηκε αγόρι!

Στην περίπτωση της 10χρονης Τζάκι, η οποία όμως γεννήθηκε Τζακ, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Από όταν ήταν μόλις 18 μηνών της άρεσαν όλα τα πράγματα τα οποία είναι ροζ, αγαπούσε το μπαλέτο και τις κούκλες! Κάτι που δεν συνηθίζεται σε αγόρια και μάλιστα σε τόσο μικρή ηλικία!

Μεγαλώνοντας άρχισε να αντιμετωπίζει δυσκολίες. Οι γονείς της, την ετοίμαζαν για το σχολείο φορώντας της αγορίστικα ρούχα, μέσα στα οποία το παιδί δεν ένιωθε άνετα. Και η ζωή της στο σχολείο όμως από τους συμμαθητές του ήταν σκέτη κόλαση. Μια ημέρα γύρισε σπίτι από το σχολείο μέσα στα κλάματα λέγοντας στη μητέρα της: «Μαμά δεν αντέχω άλλο. Είμαι κορίτσι και δεν μπορώ πλέον να αναγκάζομαι να συμπεριφέρομαι ως αγόρι».

Η μητέρα της την αγκάλιασε και την καθησύχασε. Τότε ήταν που οι γονείς της αποφάσισαν να ξεκινήσουν την πλήρη μεταμόρφωση του παιδιού τους. Άρχισαν να την ντύνουν με κοριτσίστικα ρούχα, δεν ξανά είπαν αναφερόμενοι στο παιδί τους «αυτός» αλλά «αυτή» και αν κάποιος ρωτούσε αν έχουν παιδιά, έλεγαν ότι έχουν δύο κόρες. Βέβαια δεν συμφωνούν όλοι με μία τέτοια απόφαση.

Για παράδειγμα ο παππούς των κοριτσιών υποστηρίζει ότι αγαπάει την Τζάκι πάρα πολύ αλλά πιστεύει πως είναι πολύ νωρίς για να αποφασίσει η μικρή τι θέλει να είναι για την υπόλοιπη ζωή της και πως μπορεί τώρα να μην αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα με το να ντύνεται με ρούχα για κορίτσια, αργότερα όμως θα φαίνεται η διαφορά ανατομικά.

Η ίδια πάντως δηλώνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ και όταν την ρώτησαν πώς νιώθει μέσα της και τι σκέφτεται, η Τζάκι είπε πως είναι ένα κορίτσι σαν όλα τα άλλα!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved