Το παιδικό φωτογραφικό άλμπουμ της…

Όμορφη από κούνια η μικρή της φωτογραφίας η οποία σήμερα είναι μία από τις πιο γνωστές, καλλίγραμμες και σέξι παρουσίες του ελληνικού πενταγράμμου. Σας θυμίζει κάποια;

Το παιδικό φωτογραφικό άλμπουμ της…

Δεν είναι άλλη από την ευτυχισμένη μαμά ενός αγοριού, του Μπαμπίνου, η Αγγελική Ηλιάδη. Η τραγουδίστρια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter φωτογραφίες της από την παιδική της ηλικία την οποία θυμάται πάντα με πολλή χαρά.

Όλες τις χαρές και τις λύπες τις μοιραζόταν με τον κατά δύο χρόνια μικρότερο αδελφό της Κωνσταντίνο με τον οποίο εδώ και καιρό ζει κάτω από την ίδια στέγη σε ένα όμορφο σπίτι στη Βούλα. «Ο αδελφός μου είναι εξαιρετικό παιδί, περνάμε υπέροχα μαζί και είναι σημαντική η παρουσία του και για το γιο μου.

Παίζουν, ζωγραφίζουν, είναι απολαυστικό να τους βλέπεις μαζί» είχε δηλώσει πρόσφατα η Αγγελική Ηλιάδη για τον αδελφό της, ο οποίος πλέον είναι το αντρικό πρότυπο στο σπίτι για τον μονάκριβο γιο της μιας και ο πατέρας του Μπάμπης Λαζαρίδης έπεσε νεκρός στην άσφαλτο από σφαίρα αγνώστων.

Η Αγγελική ξέρει να κρατά τα καλά και να αφήνει στο μακρινό παρελθόν τις δύσκολες στιγμές που πέρασε, έχοντας αφιερώσει την ζωή της για την ανατροφή του μικρού Μπαμπίνο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved