Δείτε παιδιά διάσημων γονιών να ποζάρουν ως επαγγελματίες μοντέλα! (φωτογραφίες)

Πολλά παιδιά στον κόσμο είναι όμορφα και ταλαντούχα! Όμως τι επιπλέον χρειάζεται για να ποζάρεις για τη Gucci ή τη Burberry; Ένας διάσημος γονιός φυσικά!

Δείτε παιδιά διάσημων γονιών να ποζάρουν ως επαγγελματίες μοντέλα! (φωτογραφίες)

Ο γιός του Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ, η κόρη της Σίντι Κρόφορντ, άλλα και πολλά άλλα παιδιά διάσημων γονέων έχουν ήδη ξεκινήσει να ποζάρουν επαγγελματικά κατακτώντας τον κόσμο της μόδας.

Δείτε παρακάτω έξι διάσημα μικρά μοντέλα.

Κέα Γκέρμπερ (Kaia Gerber):

kaia


Η μικρή Καία, είναι η πανέμορφη κόρη του σούπερ μόντελ Σίντι Κρόφορντ και του συζύγου της Ράντ Γκέρμπερ. Έκανε το ντεμπούτο της σε ηλικία 10 ετών για τον οίκο μόδας Young Versace. Σύμφωνα όμως με τη μαμά της, δε θα ξεκινήσει τη καριέρα της σύντομα αλλά θα κάνει απλώς κάποιες φωτογραφίσεις. Το σχολείο προέχει.

Η Σίντι Κρόφορντ δήλωσε για την κόρη της: «Αυτή τη στιγμή, είναι πολύ μικρή για να ακολουθήσει μια καριέρα. Αλλά όταν γίνει 17, αν θέλει να το προσπαθήσει, εννοείται, γιατί όχι; Της αρέσει πολύ να τραγουδάει και ερμηνεύει θεατρικά. Κάποια στιγμή η κόρη μου για πλάκα είπε: "Μπορεί πρώτα να ασχοληθώ με το μόντελινγκ γιατί δε χρειάζεται να ξέρεις τίποτα για να το ακολουθήσεις αλλά μετά θέλω να γίνω νοσοκόμα για μωρά"».

Μαξ και Εμ (Max & Emme Muñiz):

maxandemme


Στην ηλικία των 2, τα δίδυμα της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μαρκ Άντονι, έκαναν το ντεμούτο τους ως τα πρόσωπα της Gucci στη παιδική συλλογή των Οκτώβριο του 2010.

Δίπλα στη μαμά τους, τα παιδιά πέρασαν ευχάριστα ποζάροντας για τη φωτογράφιση ενώ η Τζένιφερ Λόπεζ είπε πως ήταν η πρώτη φορά που είχε δουλέψει με τα παιδιά της!

Μάλιστα, ο οίκος Gucci δώρησε 1 εκατομμύριο δολάρια από τα έσοδα της συλλογής στα σχολεία της Unicef στην Αφρική και 50.000 για το φιλανθρωπικό ίδρυμα της Λόπεζ, Μάριμπελ.

Έιβα Σαμπόρα (Ava Sambora):

ava sambora


Ο μεγάλος κιθαρίστας των Bon Jovi, Ρίτσι Σαμπόρα και η ηθοποιός, Χέδερ Λοκλίαρ, είναι οι περήφανοι γονείς της 15χρονης Έιβα, η οποία έκανε το ντεμπούτο της ως μοντέλο σε ηλικία 12 ετών στην Εβδομάδα Μόδας του Λος Άντζελες.

Η ξανθιά καλλονή εμφανίστηκε στη πασαρέλα για τη γυναικεία συλλογή ρούχων του πατέρα της, White Trash Beautiful.

Ο περήφανος Ρίτσι Σαμπόρα δήλωσε: «Η κόρη μου είναι όμορφη, κοινωνική, αστεία, έξυπνη. Είμαι πολύ παραπάνω από περήφανος. Το μόνο μόντελινγκ που έχει κάνει επαγγελματικά, είναι αυτό στις πασαρέλες για τη συλλογή μου. Η προτεραιότητά της είναι το σχολείο και πιστεύω ότι πρέπει να διατηρείται η παιδική αθωότητα. Έπειτα, στα 18-19 της, μπορεί να αποφασίσει να κάνει ό,τι θέλει και εγώ θα την βοηθάω και θα την υποστηρίζω».

Ντανιελίν Μπερκχεντ (Dannielynn Birkhead):

daniellyne


Σε ηλικία μόλις 6 ετών, έκανε το ντεμπούτο της για τα παιδικά ρούχα GUESS για την ανοιξιάτικη συλλογή.
Ποζάροντας με νάζι, η μικρή Ντανιελίν, φαίνεται να έχει κληρονομήσει την αγάπη που έχει για την κάμερα από τη μητέρα της Άνν Νικόλ Σμιθ. Ο πατέρας της, Λάρι Μπέρκχεντ, είπε πως η φωτογράφιση ήταν αφιέρωμα στη μαμά της.

Ποιός θα μπορούσε να ξεχάσει την Άνν Νικόλ Σμιθ, που ξέσπασε σαν βόμβα στο χώρο του μόντελινγκ σε σέξι διαφημίσεις της GUESS τις αρχές του '90;

Ο Λάρι μεγαλώνει τη μικρή Ντανιελίν από τότε που η μαμά της πέθανε το 2007 από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Ήταν μόλις 5 μηνών τότε.

Ο πατέρας της είπε: «Η Ντανιελίν πάντα θαύμαζε την εικόνα της μητέρας της και νομίζω ότι αυτός είναι ένας ξεχωριστός τρόπος για να τιμήσει τη μητέρα της. Και οι δυο τους πόζαραν για τη GUESS και το θεωρεί ένα κοινό σημείο με τη μητέρα της. Ο στόχος μου για εκείνη είναι να είναι απλά ένα παιδί και να κάνει όλα όσα κάνουν τα παιδιά!».

Ρομέο Μπέκαμ (Romeo Beckham):

bechkam


Πολλοί μπορούν να καταλάβουν από το επίθετο, τίνος γιος είναι. Φυσικά των Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ.
Στην ηλικία των 10 ετών, έκανε το ντεμπούτο του στο μόντελινγκ για τον οίκο Burberry. Ακολουθώντας την μοδάτη μαμά του και τα βήματα του πατέρα του, ο ωραίος νεαρός, παρουσίασε την καμπάνια Άνοιξη/Καλοκαίρι 2013.

Το 2010, η Βικτόρια Μπέκαμ σε μια συνέντευξή της είχε πει για τα παιδιά της: « Έχουμε τον Μπρούκλιν, που γίνεται ένας έφηβος. Του παίρνει αρκετή ώρα να φτιάξει τα μαλλιά του πριν πάει στο σχολείο. Και έχουμε και τον Ρομέο που λατρεύει τη μόδα. Του αρέσει να βγαίνει με ένα κοστούμι και με καπέλο. Είναι πραγματικά λάτρης της μόδας. Και ο Κρουζ, θέλει να χορεύει μπρεικ ντανς σε κάθε εύκαιρη στιγμή που βρίσκει».

Άντζα Μαζούρ (Anja Mazur):

Image-4-960x1442


Η όμορφη Άντζα είναι κόρη του σούπερ μόντελ και άγγελο της Victoria's Secret, Αλεσάντρα Αμπρόσιο.
Το ντεμπούτο της το έκανε σε ηλικία 4 ετών σε μια φωτογράφιση με τη μαμά της, για μια καινούργια καμπάνια της London Fog.

Η Αλεσάντρα είπε πως η Άντζα πέρασε υπέροχα ποζάροντας για την καμπάνια: «Έχοντας τη κόρη μου να κλέβει τις εντυπώσεις, είναι αστείο και απλώς το λατρέυω! Είμαι τόσο περήφανη για εκείνη. Πέρασε πολύ καλά στα γυρίσματα και θα φοράει όλες τις παιδικές ζακέτες του London Fog». Πρόσθεσε πως η κόρη της είναι μια «fashionista» και πως... «το πρωί της αρέσει να διαλέγει τα δικά της ρούχα. Έχει ήδη μια πολύ δυνατή προσωπικότητα».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved