Ο Έλληνας πιτσιρικάς που έχει τρελάνει το Χόλιγουντ!

Ο Έρως Βλάχος, δεν χρειάζεται συστάσεις στους καλλιτεχνικούς κύκλους του Χόλιγουντ αφού οι περισσότεροι σκηνοθέτες έχουν ξετρελαθεί μαζί του.

Ο Έλληνας πιτσιρικάς που έχει τρελάνει το Χόλιγουντ!

Αν και έχει βγει μόλις από την εφηβεία, ο 18χρονος ηθοποιός και σεναριογράφος –και όμως έχει γράψει το δικό του έργο- είναι πολυτάλαντος και μετρά ήδη πολύ σημαντικές συνεργασίες στη Μέκκα του κινηματογράφου.

Αξίζει μόνο να πούμε ότι έχει συμμετάσχει στη μεγάλη παραγωγή «Game of Thrones» αλλά και στην επιτυχημένη ταινία εποχής «Άννα Καρένινα» ενώ ο πρώτος πρωταγωνιστικός του ρόλος ήταν στη σειρά «Da Vinci's Demons».

Ο πατέρας του, ο Σπύρος Βλάχος έχει καταγωγή από τις Φιλιάτες, όμως η μητέρα του Τέρι Ντέιβι είναι βέρα Βρετανίδα. Ο μικρός γεννήθηκε το 1995 στο Λονδίνο και έχει αδυναμία στο ποδόσφαιρο και στις κατασκευές με lego. Όταν ήταν μόλις 13 ετών θέλησε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του, εκτός από ηθοποιός, και ως σεναριογράφος και έτσι συμμετείχε με έργο που έγραψε ο ίδιος στο Edinburgh Festival Fringe.

Λίγους μήνες μετά διέθετε το δικό του σατιρικό σόου στο Radio London. Ο Έρως λατρεύει την Ελλάδα και την επισκέπτεται συχνά για να βρεθεί κοντά στους συγγενείς του, παππούδες και ξαδέλφια.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved