Μετά την Τζολί, και άλλη διάσημη μαμά με ιστορικό καρκίνου υπεβλήθη σε εγχείρηση!

Την αποκάλυψη ότι υπεβλήθη σε επείγουσα υστερεκτομή λόγω τριών όγκων που της εμφανίστηκαν, έκανε διάσημη μαμά, η οποία μάλιστα μεγαλώνει μόνη της τους γιους της.

Μετά την Τζολί, και άλλη διάσημη μαμά με ιστορικό καρκίνου υπεβλήθη σε εγχείρηση!

Η ιστορία της Πάτσι Κένζιτ μοιάζει πολύ με εκείνη της Αντζελίνα Τζολί η οποία προκάλεσε παγκόσμιο ενδιαφέρον μετά την αποκάλυψη ότι υπεβλήθη σε διπλή μαστεκτομή για να μειώσει τις πιθανότητες να νοσήσει από καρκίνο, όπως συνέβη με τη μητέρα της η οποία πέθανε νέα από την αρρώστια.

Και ενώ η Τζολί έχει δηλώσει πως σύντομα θα κάνει και υστερεκτομή προκειμένου να ελαχιστοποιήσει την πιθανότητα καρκίνου, η Πάτσι Κένζιτ στη βιογραφία της αποκαλύπτει ότι έκανε ήδη υστερεκτομή και μάλιστα με επείγουσα διαδικασία ύστερα από την εμφάνιση όγκων.

Η 45χρονη σήμερα ηθοποιός η οποία έχει δύο γιους, 20 και 14 χρονών, τους οποίους μεγαλώνει μόνη της, αναφέρει στην αυτοβιογραφία της με τίτλο «Absolute Beginner» πως δεν έλεγε τι της συνέβαινε στα παιδιά της καθώς δεν ήθελε να περάσουν ό,τι εκείνη έζησε με τη μητέρα της η οποία πάλευε με τον καρκίνο για είκοσι ολόκληρα χρόνια. Έφυγε από τη ζωή όταν η Πάτσι ήταν μόλις 24 ετών.

Η περιπέτεια υγείας της Πάτσι Κένζιτ ξεκίνησε όταν οι γιατροί της διαπίστωσαν πως είχε μία μεγάλη κύστη στη μήτρα της και δύο όγκους χαμηλά στο στομάχι τους οποίους έπρεπε να αφαιρέσει. Μετά από πολλές συζητήσεις με τους γιατρούς της, αποφασίστηκε να υποβληθεί σε υστερεκτομή ώστε να απαλλαγεί μία και καλή από την οποιαδήποτε πιθανότητα να νοσήσει από καρκίνο στα γεννητικά της όργανα. Και ενώ οι γιατροί επέμεναν πως δεν είναι αναγκαίο να υποβληθεί και σε διπλή μαστεκτομή λόγω του ιστορικού της μητέρας της, η ίδια ήθελε να την κάνει, όμως τελικά την τελευταία στιγμή το ξανασκέφτηκε και αποφάσισε να μην υποβληθεί καθώς εκείνο το διάστημα ο μεγάλος της γιος έφευγε για Ιταλία και αν την έκανε θα καταλάβαινε τη σοβαρότητα της κατάστασής της.

Μετά από πέντε ολόκληρες ώρες χειρουργείου η ηθοποιός έμεινε στην εντατική για περίπου 24 ώρες και ύστερα άρχισε σιγά σιγά να αναρρώνει και να νιώθει καλύτερα. Μόνο που έπρεπε να περιμένει και τα αποτελέσματα της βιοψίας για τους όγκους που μόλις είχαν αφαιρεθεί και φυσικά ήταν πολύ αγχωμένη. Η ανακούφισή της ήταν τεράστια όταν διάβασε τα αποτελέσματα που ανέφεραν πως οι όγκοι που είχε δεν ήταν καρκινογόνοι. Μόνο που μετά την υστερεκτομή, η Πέτσι Κένζιτ πέρασε ένα διάστημα σε βαθιά κατάθλιψη, όπως συμβαίνει συχνά σε γυναίκες που υποβάλλονται σε αυτή την εγχείρηση και μάλιστα σε τόσο μικρή ηλικία.

Η ηθοποιός δεν επαναπαύεται σε όλα όσα έχει κάνει μέχρι σήμερα. Όπως αποκαλύπτει μέσα από τις σελίδες του βιβλίου της, σκοπεύει να υποβληθεί σε εξέταση καρκινικών γονιδίων που μπορεί να έχει κληρονομήσει από τη μητέρα της ενώ δηλώνει πως δεν θα διστάσει να κάνει διπλή μαστεκτομή αν χρειαστεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved