Φτιάξτο μόνη σου! Προσκλητήρια για τον γάμο σας από τα χεράκια σας!

Σε προηγούμενο άρθρο σας έδειξα πως μπορείτε να φτιάξετε μόνες σας πολύ οικονομικές μπομπονιέρες!

Φτιάξτο μόνη σου! Προσκλητήρια για τον γάμο σας από τα χεράκια σας!

Ιδέες που μπορείτε να υλοποιήσετε και ας μην... "πιάνουν τα χέρια σας"!
Σήμερα θα σας πω πως μπορείτε να συνδυάσετε με τις μπομπονιέρες τα προσκλητήρια του γάμου σας και φυσικά να τα φτιάξετε μόνες σας.
Θα χρειαστείτε χαρτιά της προτίμησής σας που θα βρείτε σε βιβλιοπωλεία, σε καταστήματα με είδη για hobby αλλά και σε καταστήματα εξειδικευμένα σε χαρτιά προσκλήσεων!

Γυαλιστερά ή ματ, λευκά, εκρού και διάφορα άλλα χρώματα, σε πάχος που εσείς θα επιλέξετε. Υπάρχουν τόσα πολλά για να διαλέξετε!
Γράψτε στο word το προσωπικό, ιδιαίτερο κείμενο για τον δικό σας μοναδικό γάμο. Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα όπως μια καρδιά ή τα μονογράμματα σας και εκτυπώστε το!
Ο πιο εύκολος τρόπος είναι να γράψετε το κείμενο στο μισό μέρος του Α4 και αφού το εκτυπώσετε διπλώνοντας κάθε φύλλο στην μέση να δημιουργείτε μία κάρτα.

Τυλίξτε την κάρτα με δαντέλες και κορδέλες της προτίμησής σας. Αψογη επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε τις ίδιες κορδέλες με αυτές που θα επιλέξετε και για τις μπομπονιέρες για να ταιριάζουν απόλυτα μεταξύ τους οι δημιουργίες σας.

prosklitirio01 1

Μια άλλη ιδέα είναι να γράψετε το κείμενο σε τετράγωνο πχ. 17χ17 εκ. μέγεθος και αφού το εκτυπώσετε να κόψετε το χαρτόνι σας γύρω γύρω.Κολλήστε στο επάνω μέρος δαντέλες και φιογκάκια και βάλτε τους σε έτοιμους φακέλους στο αντίστοιχο μέγεθος!

prosklitirio02 1

Η πιο περίπλοκη αλλά πολύ όμορφη εκδοχή είναι να φτιάξετε το κείμενο σε μέγεθος 9χ20 εκ. και να το κολλήσετε στην μέση ενός Α4!

Μετά κόψτε παιχνιδιάρικες γωνίες στις άκρες όπως φαίνονται στην πρώτη φωτογραφία και διπλώστε στην μέση! Για να ολοκληρωθέι το προσκλητήριό σας στερεώστε κορδέλα και δέστε ένα όμορφο φιόγκο!

prosklitirio03 1

Extra tip:
Στο word έχετε την επιλογή του πλαισίου ώστε όταν το εκτυπώσετε να κόψετε το πλαίσιο και να έχετε το χαρτόνι των διαστάσεων που θέλετε ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος να κοπεί στραβά.

Η ώρα η καλή!

Αυτές και άλλες ιδέες μπορείτε να βρείτε στη σελίδα μου Il Sorriso στο facebook καθώς και στο http://ilsorrisod.wix.com/ilsorrisocreations

Επίσης μπορείτε να με βρείτε στον δικό μου προσωπικό χώρο: Μινώας 50, στα Μέγαρα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved