Η ευχή της μικρής Φανής από το Make-A-Wish πραγματοποιείται! Θα παρουσιάσει την δική της κολεξιόν στην εβδομάδα μόδας!

Η μικρή Φανή θα δει τη μεγαλύτερη της ευχή να γίνεται πραγματικότητα και θα παρουσιάσει ρούχα της στην Athens Xclusive Designers Week.

Η ευχή της μικρής Φανής από το Make-A-Wish πραγματοποιείται! Θα παρουσιάσει την δική της κολεξιόν στην εβδομάδα μόδας!

Η 13χρονη κοπέλα κέρδισε την μοναδική ευκαιρία να παρουσιάσει ρούχα της σε επίδειξη μόδας, με την βοήθεια του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Σύντομα η μικρή σχεδιάστρια μόδας θα δει δυο ρούχα που έχει σχεδιάσει η ίδια, να παρουσιάζονται στη διεθνή εβδομάδα μόδας, στη μεγαλύτερη πασαρέλα της Αθήνας χαρίζοντας της το μεγαλύτερο χαμόγελο.

H AXDW θα εκπληρώσει την ευχή του μικρού κοριτσιού με την πολύτιμη βοήθεια του σχεδιαστή Laskaris. Ανέλαβε να πραγματοποιήσει δυο φορέματα σχεδιασμένα από τη Φανή και να τα παρουσιάσει. Επίσης, θα επιμεληθεί τη δημιουργία ενός tailor made φορέματος, που σχεδίασε η Φανή για να το φορέσει στο φινάλε της επίδειξης!

Πριν λίγες μέρες, η Φανή συναντήθηκε με τον σχεδιαστή στο ατελιέ του στο Κολωνάκι, για να επιλέξουν μαζί ποια από τα σχέδια της θα παρουσιαστούν στην επίδειξη του, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο της 14ης Athens Xclusive Designers Week.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved