Αγοράκι που έχασε το χέρι του από ατύχημα σε πλυντήριο ρούχων, πάει πρώτη φορά σχολείο

Ο Λούις Λάιτφουτ όταν ήταν 3 ετών θέλησε μία μέρα να βοηθήσει τη μαμά του με τα ρούχα που ήταν για πλύση και έτσι πήγε στο πλυντήριο.

Αγοράκι που έχασε το χέρι του από ατύχημα σε πλυντήριο ρούχων, πάει πρώτη φορά σχολείο

Κανείς δεν περίμενε πως ο πιτσιρικάς θα κατάφερνε να ανοίξει την πόρτα του πλυντηρίου το οποίο μάλιστα ήταν σε λειτουργία και πως θα πάθαινε ένα τόσο σοβαρό ατύχημα που θα του στοίχιζε το ένα του χέρι!

Αν και όταν είναι σε λειτουργία το πλυντήριο η πόρτα κλειδώνει και δεν είναι δυνατόν να ανοίξει, ο μικρός Λούις όχι μόνο την άνοιξε, αλλά κατάφερε να μπει και μέσα. Η μητέρα του τον άκουσε να ουρλιάζει και τον βρήκε μέσα σε μια λίμνη αίματος να σφαδάζει από τους πόνους. Δυστυχώς ο κάδος του μάγκωσε το χέρι το οποίο και έπαθε πολύ μεγάλη ζημιά.

Οι γιατροί δεν κατάφεραν να το σώσουν αφού το ακρωτηρίασαν λίγο πιο κάτω από τον ώμο του μικρού Λούις.

Δύο χρόνια μετά την τρομακτική εκείνη ημέρα, ο μικρός Λούις ξεκίνησε το σχολείο. Οι δάσκαλοι και οι συμμαθητές του τον αγκάλιασαν με πολλή αγάπη. Του άρεσε τόσο πολύ αυτή η εμπειρία που δεν ήθελε να βγάλει τη σχολική ενδυμασία αλλά να κοιμηθεί με αυτή.

Όταν μάλιστα τον ρώτησαν πώς ήταν η πρώτη μέρα στο σχολείο και αν οι συμμαθητές του του είπαν κάτι για το χεράκι του, εκείνος απάντησε: «μόνο ένα κοριτσάκι με ρώτησε "πού είναι το χέρι σου" και εγώ της είπα ότι το έχω αφήσει στο πλυντήριο».

Μπορεί ο Λούις να χρειαστεί να κάνει αρκετές ακόμα εγχειρήσεις στο χέρι του, όμως οι δικοί του άνθρωποι είναι σίγουροι πως από εδώ και στο εξής ο μικρός θα έχει μία φυσιολογική ζωή!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved