«Ταπεράκια γεμάτα γεύση και αγάπη», από τον Βαγγέλη Δρίσκα και τη Maggi!

Στο χώρο του φιλοξένησε ο σεφ Βαγγέλης Δρίσκας ,τους νικητές του διαγωνισμού «Ταπεράκια γεμάτα γεύση και αγάπη» των προϊόντων Maggi.

«Ταπεράκια γεμάτα γεύση και αγάπη», από τον Βαγγέλη Δρίσκα και τη Maggi!

Πάνω από 20 νικητές συγκεντρώθηκαν στον χώρο του Driskas Test Kitchen στο «Σχολείο μαγειρικής», όπου παρακολούθησαν τον Βαγγέλη Δρίσκα να επιδίδεται σε γεμάτες φαντασία μαγειρικές δημιουργίες και να συνθέτει ένα πλήρες μενού με προϊόντα Maggi.

Είχαν επίσης την ευκαιρία να απολαύσουν ένα πρωτότυπο ψωμί και μία σούπα με πουρέ πατάτας Maggi, καθώς και ένα ζουμερό πολίτικο κοκκινιστό «σαν της γάστρας», το νέο προϊόν της σειράς «Αγαπημένη Συνταγή Maggi».

Με τα προϊόντα Maggi, μπορείτε καθημερινά να εντυπωσιάζετε τους αγαπημένους σας με τη μαγειρική σας αφού προσφέρει εύκολες, πρωτότυπες και οικονομικές ιδέες και λύσεις σε όλους για όσους δεν θεωρούν το φαγητό απλώς ένα γεύμα, αλλά έναν τρόπο να προσφέρουν σε εκείνους που αγαπούν αξέχαστες στιγμές γύρω από το τραπέζι.

Μπορείτε να ανακαλύψετε περισσότερες γευστικές και ισορροπημένες συνταγές, να μαθαίνετε όλα τα νέα των προϊόντων της Maggi, ιδέες, μυστικά, διατροφικές πληροφορίες και άλλα πολλά γύρω από τη μαγειρική, να λάβετε μέρος σε διαγωνισμούς και όχι μόνο, στην σελίδα του facebook www.facebook.com/MaggiGreece.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved