Ποια διάσημη ηθοποιός αποκάλυψε πως ο γιος της δεν είναι παιδί του Γούντι Αλεν αλλά του Φρανκ Σινάτρα!

Τον γύρο του διαδικτύου έχει κάνει η δήλωση – βόμβα της διάσημης ηθοποιού του Χολιγουντ

Ποια διάσημη ηθοποιός αποκάλυψε πως ο γιος της δεν είναι παιδί του Γούντι Αλεν αλλά του Φρανκ Σινάτρα!

Η διάσημη ηθοποιός όπως αποκάλυψε δεν ξέρει αν ο πατέρας του γιου της Ρόναν, είναι ο Φρανκ Σινάτρα ή ο Γούντι Αλεν. «Δεν είμαι σίγουρη ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού μου. Είναι πιθανό να μην είναι ο σκηνοθέτης αλλά ο τραγουδιστής», είπε η ίδια, φωτογραφίζοντας έτσι τον Φρανκ Σινάτρα και ανοίγοντας έναν νέο κύκλο φημών και κουτσομπολιών!

Το σίγουρο πάντως είναι ότι η ηθοποιός λατρεύει όλα τα παιδιά της, που δεν είναι και λίγα αφού έχει υιοθετήσει 15 παιδιά –σήμερα 13 εν ζωή- και έχει γίνει και γιαγιά σε 9 εγγόνια.

Ο λόγος φυσικά για την αγαπημένη Μία Φάροου, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει αφιερώσει τη ζωή της στον ακτιβισμό, κυρίως στην Αφρική.

Η Μία Φάροου απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της Αντρέ Πρεβίν τρία βιολογικά παιδιά, τα δίδυμα Μάθιου και Σάσα που γεννήθηκαν το 1970 και τον Φλέτσερ που ήρθε στον κόσμο το 1974. Μεταξύ 1973 και 1976 το ζευγάρι υιοθέτησε δύο παιδιά από το Βιετνάμ, την Λαρκ Σονγκ, την Σάμερ Ντέιζι Σονγκ αλλά και τη Σουν Γι από την Κορέα.

Έναν χρόνο αφότου είχε χωρίσει το ζευγάρι, η Μία Φάροου άρχισε να βγαίνει με τον Γούντι Άλεν. Μαζί υιοθέτησαν τη Μίσα Φάροου και την Ελίζα Φάροου που σήμερα έχει αλλάξει όνομα και λέγεται Μαλόουν.

Το 1987 η διάσημη ηθοποιός έφερε στον κόσμο ένα ακόμα βιολογικό της παιδί, τον Ρόναν Φάροου. Το ζευγάρι χώρισε όταν η Μία Φάροου έμαθε για τον δεσμό του συντρόφου της με την υιοθετημένη κόρη της Σουν Γι οι οποίοι τελικά παντρεύτηκαν το 1997.

Ανάμεσα στο 1992 και το 1995 η Φάροου υιοθέτησε άλλα έξι παιδιά. Την Ταμ Φάροου, την Κουίνσι Φάροου, τον Φράνκο Μιν, τον Ισάια, τον Θαντέους Γουίκ και τον Γάμπριελ Γουίκ.

Οι δύο μεγάλες απώλειες που στοίχισαν στην ηθοποιό ήταν ο θάνατος της κόρης της Ταμ από προβλήματα με την καρδιά της, στην ηλικία των 19 αλλά και εκείνος της επίσης υιοθετημένης κόρης της Λαρκ που έφυγε από τη ζωή στα 35 της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved