Γιορτάστε τα Θεοφάνεια με τα παιδιά σας με ξεχωριστό τρόπο

Η γιορτή των Θεοφανείων είναι μία ξεχωριστή γιορτή για την Ορθοδοξία όμως μπορεί να γίνει ξεχωριστή και για την οικογένειά σας.

Γιορτάστε τα Θεοφάνεια με τα παιδιά σας με ξεχωριστό τρόπο

Είναι μία ευκαιρία για τις οικογένειες να ενωθούν ξανά και να περάσουν λίγες ξέγνοιαστες στιγμές, είτε πρόκειται για κάποια εξόρμηση στη φύση είτε απλά για λίγες χαλαρές στιγμές με όλα τα μέλη της οικογένειας ενωμένα. Εμείς έχουμε να σας προτείνουμε, αν είναι καλός ο καιρός, να κάνετε μία μικρή απόδραση στη φύση ώστε τα παιδιά να χαρούν. Κλεισμένα μέσα στο σπίτι με τόσες σχολικές υποχρεώσεις, αν κάνετε κάτι τέτοιο σίγουρα θα ενθουσιαστούν.

Ύστερα, ένα πικ νικ στο χορτάρι ίσως είναι μία πολύ καλή ιδέα για να απολαύσετε τη φύση και τις ομορφιές της.

Το δεύτερο 'σενάριο' σε περίπτωση που ο καιρός δεν είναι καλός, είναι να βρεθείτε πρώτα στον αγιασμό των Υδάτων της περιοχής σας ώστε τα παιδιά να μάθουν τι ακριβώς είναι τα Θεοφάνεια και ποιες οι παραδόσεις και ύστερα να βρεθείτε σε ένα κλειστό παιδότοπο όπου τα παιδιά θα ευχαριστηθούν παιχνίδι και εσείς τον καφέ σας. Το μεσημέρι, η διασκέδαση όλης της οικογένειας μπορεί να συνεχιστεί με γεύμα σε κάποια παραδοσιακή ταβέρνα όπου όλα τα μέλη της οικογένειας θα απολαύσουν το πιάτο που τους αρέσει.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved