Τι θα θέλατε να μάθετε για την κοιλιά σας!

Είναι το σημάδι για όλα όσα αφορούν την εγκυμοσύνη σας, από την εμφάνιση της μαμάς, μέχρι και το πώς προχωράει η κύηση.

Τι θα θέλατε να μάθετε για την κοιλιά σας!

Πολλά πράγματα αλλάζουν για την κοιλιά μας την περίοδο που περιμένουμε το μωράκι μας και φυσικά πάνω απ' όλα, μεγαλώνει μέρα με τη μέρα!

Δεν έχει σημασία, πόσο ψηλά ή πόσο χαμηλά είναι!

Πολύς κόσμος θα σας πει ότι γνωρίζει το φύλο του μωρού ανάλογα με το που βρίσκεται η κοιλιά σας. Ψηλά ή χαμηλά όμως δεν παίζει ρόλο τουλάχιστον για το φύλο. Απλά έχει να κάνει με το πόσο δυνατή είναι η κοιλιακή σας χώρα. Όσο πιο ψηλά τόσο πιο γυμνασμένοι και δυνατοί είναι οι μύες στην κοιλιά σας.

Μία σκούρα γραμμή στο κέντρο.

Ονομάζεται linea negra και παρουσιάζεται κυρίως στις πιο σκουρόχρωμες επιδερμίδες. Έχει να κάνει με τις ορμόνες και μετά τη γέννα θα φύγει οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Φουσκωμένη κοιλιά πριν το δεύτερο τρίμηνο.

Συμβαίνει κι αυτό αλλά πολύ σπάνια και έχει να κάνει κατά πολύ με το βάρος της γυναίκας που κυοφορεί και τα κιλά που έχει πάρει.

Ραγάδες που πρέπει να αντιμετωπίσετε.

Είναι πολύ πιθανό να τις αποκτήσετε, αλλά υπάρχουν ειδικές φαρμακευτικές κρέμες για να τις καταπολεμήσετε.

Η κοιλιά δεν πέφτει αμέσως μετά τη γέννα.

Όλες οι μαμάδες θα ήθελαν οι κοιλιές τους να εξαφανιστούν ως δια μαγείας όταν γεννήσουν. Δεν είναι τόσο εύκολο. Για το πρώτο διάστημα και μέχρι οι μύες να επιστρέψουν στα φυσιολογικά τους θα έχετε ακόμη μία λίγο φουσκωμένη κοιλιά. Φυσικά αυτό είναι και ανάλογα με το βάρος που θα πάρετε.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved