Επτά πράγματα που πρέπει να ξέρετε αν θέλετε να μείνετε έγκυος

«Θέλω να μείνω έγκυος»-Ακούτε διάφορες θεωρίες για το τι πρέπει να κάνετε για να μείνετε έγκυος. Εκείνο όμως που πρέπει να γνωρίζετε καλά και να θυμάστε πάντα είναι πως όσες περισσότερες προσπάθειες κάνετε με τον σύντροφό σας, τόσες πιθανότητες έχετε να συλλάβετε.

Επτά πράγματα που πρέπει να ξέρετε αν θέλετε να μείνετε έγκυος

Σεξ λοιπόν! Αυτό είναι το μυστικό, αρκεί συγχρόνως να το απολαμβάνετε και να μην το κάνετε καταναγκαστικά μόνο και μόνο επειδή θέλετε να μείνετε έγκυες. Μάθετε όμως και επτά βασικά πράγματα που πρέπει να κάνετε αν θέλετε σύντομα να γίνετε μανούλα.

Η επιστήμη έχει προχωρήσει πολύ και πλέον είστε σε θέση να γνωρίζετε με τεστ ωορρηξίας και γονιμότητας που κυκλοφορούν στο εμπόριο και μπορείτε να προμηθευτείτε από το φαρμακείο, πότε ακριβώς έχετε ωορρηξία. Η διαφορά των τεστ ωορρηξίας από αυτά της γονιμότητας είναι ότι τα τελευταία λαμβάνουν υπόψη και την κατάσταση των ορμονών στο σώμα σας ώστε να είστε σίγουρες ότι οι προσπάθειές σας δεν θα πέσουν στο κενό.

  • Κάντε σεξ πριν την ωορρηξία

Μην κάνετε σεξ αφότου διαπιστώσετε ότι έχετε ωορρηξία. Για καλύτερα και πιο άμεσα αποτελέσματα, κάντε σεξ πριν την ωορρηξία και αυτό γιατί μπορεί το ωάριο να ζει περίπου 24 ώρες, όμως το σπέρμα έχει ζωή από τρεις έως πέντε μέρες. Δεν χρειάζεται λοιπόν να περιμένετε πότε θα έχετε ωορρηξία.

  • Μην βασίζεστε απόλυτα στο ημερολόγιο

Έχετε ακούσει σίγουρα πως είναι σοφό να κάνετε σεξ την 14η μέρα του κύκλου σας καθώς τότε συνήθως γίνεται ωορρηξία. Όμως αυτό αφορά τις γυναίκες που έχουν σταθερό κύκλο 28 ημερών. Επειδή όμως δεν ισχύει για όλες τις γυναίκες, είναι καλό να μην έχετε στο μυαλό σας το ημερολόγιο ούτε να μετράτε τις μέρες. Κάνετε σεξ πολύ συχνότερα.

  • Επισκεφτείτε γιατρό

Πρέπει να σιγουρευτείτε ότι η υγεία σας γενικότερα είναι πολύ καλά πριν ξεκινήσετε τις διαδικασίες για να μείνετε έγκυες. Γενικές εξετάσεις θα σας βοηθήσουν να μάθετε πόσο καλά είστε στην υγεία σας ώστε να συνεχίσετε σωστά.

  • Απολαύστε το σεξ

Μην βλέπετε το σεξ σαν αγγαρεία γιατί τότε έχετε χάσει το παιχνίδι. Άλλωστε, έρευνες έχουν αποδείξει πως όταν η γυναίκα φτάνει σε οργασμό, βοηθάει ιδιαίτερα ώστε το σπέρμα να διεισδύσει στον κόλπο της γυναίκας και να γονιμοποιηθούν.

Η ιεραποστολική στάση είναι μία καλή θέση για να κάνετε σεξ όταν προσπαθείτε να συλλάβετε καθώς το σπέρμα μένει στον κόλπο περισσότερο χρόνο από ό,τι οι υπόλοιπες θέσεις. Ένα μαξιλάρι στους γοφούς σας θα είναι καλό να μπει κατά τη διάρκεια του σεξ ώστε να βοηθήσετε το σώμα σας να συλλάβει.

  • Όχι στο αλκοόλ και στις καταχρήσεις

Πριν ξεκινήσετε τις διαδικασίες για να μείνετε έγκυος, θα πρέπει να κόψετε όλες τις κακές συνήθειες, ακόμα και αν πρόκειται για απλά φάρμακα. Φυσικά, δεν χρειάζεται να πούμε ότι πρέπει να κόψετε αλκοόλ και τσιγάρο, αν θέλετε να έχετε πιο άμεσα και γρήγορα αποτελέσματα.

Διαβάστε επίσης:
«Θέλω να μείνω έγκυος»: Αυτές είναι οι καλύτερες στάσεις στο σεξ για να «συλλάβεις»

Θέλω να μείνω έγκυος. Αυτές είναι οι βιταμίνες που αυξάνουν τη γονιμότητα

«Θέλω να μείνω έγκυος φυσιολογικά! Πόσο καιρό θα μου πάρει;»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved