Τέλειοι τρόποι για να πείτε στους φίλους σας ότι είστε έγκυος

Ήρθε η ώρα να αποκτήσετε ένα μωράκι και ψάχνετε να βρείτε ξεχωριστό τρόπο να το πείτε στον σύντροφο και σε φίλους σας.

Τέλειοι τρόποι για να πείτε στους φίλους σας ότι είστε έγκυος

Μερικές από τις παρακάτω ιδέες μπορεί να δείχνουν τραβηγμένες, αλλά σκεφτείτε την αντίδραση των άλλων όταν το μάθουν εκεί που δεν το περιμένουν. Όλες αυτές οι ιδέες είναι από μαρτυρίες μαμάδων που τις έκαναν πράξη και τις έβαλαν στο Facebook!

Παίζοντας με τις λέξεις: Μία πολύ καλή ιδέα είναι το Scrabble. Προτείνετε λοιπόν στο σύζυγό σας να παίξετε το βράδυ μαζί του ένα scrabble έχοντας φροντίσει από την αρχή να το έχετε γράψει με τα γράμματα στην πλατφόρμα.

Βάλτε το σε fortune cookie! Είναι πολύ πρωτότυπος και ξεχωριστός τρόπος. Φροντίστε λοιπόν να παραγγείλετε κινέζικο και κάποια στιγμή που θα μπορείτε βγάλτε με ένα τσιμπιδάκι το χαρτάκι που έχει μέσα το μπισκοτάκι και βάλτε το δικό σας με την μεγάλη ανακοίνωση.

Βίντεο στο mail: Είναι ο πιο τέλειος τρόπος να το πείτε σε συγγενείς και φίλους που φυσικά έχουν e-mail. Βάλτε το βίντεο από τον πρώτο υπέρηχο και δεν θα χρειαστούν πολλά λόγια. Για να μην «καρφωθείτε» από την αρχή γράψτε στο mail ότι είναι ένα επείγον βίντεο που όλοι πρέπει να δουν για κάτι που θα τους ενδιαφέρει!

Καταγράψτε αντιδράσεις: Ένας άλλος πολύ ωραίος τρόπος είναι να βάλετε τους κοντινούς σας ανθρώπους να τραβήξουν όλοι μαζί μια φωτογραφία. Έτσι, θα μπορέσετε να τους το πείτε και να έχετε απαθανατίσει και την πρώτη τους αντίδραση. Θα είναι σίγουρα από τις πιο αγαπημένες σας φωτογραφίες.

Βάλτε το στο Facebook: Μπορείτε να το βάλετε έτσι ώστε να το δουν μόνο οι άνθρωποι που θέλετε. Βάλτε το σαν αίνιγμα για να δείτε ποιοι θα το καταλάβουν!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved