Κάντε το κολύμπι διασκεδαστικό για το μωρό σας

Είναι ότι καλύτερο μπορείτε να κάνετε τώρα που είναι καλοκαίρι για το παιδί σας. Από πολύ μικρό πρέπει να μάθει το κολύμπι για να μπορεί μεγαλώνοντας να το απολαμβάνει χωρίς τον φόβο μην του συμβεί κάτι μέσα στο νερό.

Κάντε το κολύμπι διασκεδαστικό για το μωρό σας

Ξεκινήστε νωρίς: Ακόμη και τριών μηνών να είναι τα παιδιά σας καλό είναι να τα βάζετε στο νερό, σε μια πισίνα ή στη θάλασσα. Για να φτάσετε εκεί πρέπει να ξεκινήσετε από την μπανιέρα σας. Ουσιαστικά το σώμα του θα αρχίσει να ξεσηκώνει κινήσεις για να μπορεί να είναι στη συνέχεια άνετο στο νερό.

Το δώρο των γυαλιών: Κλείνοντας τα μάτια μέσα στο νερό μπορεί να είναι κάτι που να τα φοβίζει. Δεν πειράζει λοιπόν να τους βάλετε γυαλιά για να μπορούν να έχουν ανοικτά τα μάτια τους στο νερό. Έτσι, εάν τα βάζετε στην πισίνα, θα προστατεύετε και τα μάτια τους από το χλώριο.

Σύντομες βουτιές στο νερό: Είναι πιο άνετο να μπαίνουν στο νερό για μικρά διαστήματα. Πρέπει να επιλέγετε το νερό να είναι αρκετά ζεστό για να τα βάλετε, γιατί το κρύο μπορεί να τα τρομάξει.

Βάλτε τους παιχνίδια: όσο περισσότερα παιχνίδια θα έχουν τόσο πιο εύκολο θα είναι να μπουν στη θάλασσα ή την πισίνα και να διασκεδάσουν με το νερό.

Φυσικά, πάνω απ' όλα πρέπει να τα ενθαρρύνετε σε ότι κάνουν για να αισθάνονται καλύτερα με τις κινήσεις τους μέσα στο νερό και να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved